| Sawarekh a întrebat:

De unde s-a nascut aceast stereotip toxic: Esti ''bun la pat''?

Multe femei cu care am vorbit, doreau sa afle daca am experienta, daca sunt bun la pat, ca prim criteriu.

Primul act sexual al meu, a fost oke, plus ca am facut cu o tipa cu 5 ani mai mare, si s-a simtit bine cu mine, altfel nu ma mai chema.

Cu urmatoarea tipa cu care am facut-o( al 3-ea act sexual), la fel a fost, tot aveam in cap ca o sa esuez, si efectiv i-a placut, m-a chemat a 6 oara la ea, pana acum.

Eu nu cred ca nu ai nevoie de experienta, ca barbat, poate ca femeie ar trebui un pic.

Cine este de acord?

22 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stereotip toxic,bine spus.
De fapt,totul e in mintea noastra si in chimia dintre cei doi.
Cand exista dorinta din partea ambilor,lucrurile merg foarte bine.Dar acelasi barbat poate sa placa unei femei-in pat-si alteia,mai putin.
Si invers,aceeasi femeie poate fi foc si para cu un barbat, in timp ce cu un altul, nu.
Totul e in mintea noastra.
Si cand vei mai fi intrebat atat de indiscret daca "esti bun la pat" poti raspunde cu un zambet "incearca-ma"!
Nici pepenii de la piata nu-i cumperi neincercati, nu?
Pentru ca experienta se capata exersand!
Deci, exerseaza!
happy

| Sawarekh explică (pentru greece12):

Corect, si parerea mea este ca trebuie sa experiementezi cu cineva cu care esti in relatie, nu sa tot schimbi cu diferite persoane, mai vine si cu boli, cine stie.
Bintinteles cu cineva care nu gandeste superficial, si are rabdare cu tine, aceea persoana te si merita pana la urma, care intelege ca poate nu va fi cum crede ea, nici la a 2 a partida, nici la a 3-a.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

SEXUL delicios si salbatic face o femeie fericita

| Sawarekh explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Si ce barbatilor nu le place sexu salbatic?
Mie unu chiar imi place.laughing

Ba frate in ce societate toxica traim, doar ele sunt puse in centru atentiei.

| ania a răspuns:

Cel mai bine e sa fie respectat planul Creatorului si sa fie amandoi virgini la casatorie.

| Sawarekh explică (pentru ania):

Din pacate, stimata doamna nu se poate datorita circumstantelor, nu o sa am vreodata incredere intr-o femeie, ca sa ma pot casatorii.
Oricum nu prea imi place sexul, in femei am incredere din ce in ce mai greu, nu cred ca ma voi casatorii vreodata.
"Mai bine singur" cum canta Adi Gliga, un cantaret pe care trebiie sa il stiti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt de acord. E ca și atunci când cânți la vioară.

| Sawarekh explică (pentru sadrian46):

Da? uite ca eu n-am avut nevoie de experienta laughing

Dar ca femeie ai nevoie? hai sa vad cat de onest esti.

| sadrian46 a răspuns (pentru Sawarekh):

E o poveste veche de 2000 de ani, care îți răspunde, ca femeie dacă ai nevoie.
-----
16. "Du-te", i-a zis Isus, "de cheama pe barbatul tau si vino aici".
17. Femeia I-a raspuns: "N-am barbat." Isus i-a zis: "Bine ai zis ca n-ai barbat.
18. Pentru ca cinci barbati ai avut; si acela pe care-l ai acum nu-ti este barbat. Aici ai spus adevarul."
Din Ioan 4. După Cornilescu.

Domnule, aberezi, nu are legatura cu sexu la ce face referire.
Ai interpretat grrsit biblia, se vede.

A avut 5 bărbați care nu au satisfăcut-o sexua. Și nici bărbatul pe care îl avea nu o satisfăcea. Și Isus și ea știau despre ce vorbesc, numai d-ta nu știi. Nu am ce să îți fac.

Lasa ne bre, ca nu doar interpretezi, nu sti la ce anume facea referire, nici nu ai cum sa stii.

Te las, că nu este nevoie să fii de aceeași părere cu mine. Am stat de vorbă cu femei care au fost acolo, de la ele știu.

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Cred că experiența folosește mai mult unui bărbat decât unei femei. Daca tu ai fost ok, f bine, majoritatea se pricep mai bine cu antrenament.

| Sawarekh explică (pentru VoidEternal):

Eu zic ca exp femeii foloseste mai mult, un barbat mai face ce mai face instinctiv.

| Sawarekh explică:

Poate ai nevoie, prima oara, a 2 oara si cam atat.
Dar de ce responsabilitatea pica pe barbat?

Eu cred ca e invers, femeile au mai mult de munca, sa capete experienta.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Ce se asemăna se adună.

| doctorsex96 a răspuns:

Imporant e sa ne distram

o viata si o gaura in fund avem!

cu stima jonel