Stereotip toxic,bine spus.
De fapt,totul e in mintea noastra si in chimia dintre cei doi.
Cand exista dorinta din partea ambilor,lucrurile merg foarte bine.Dar acelasi barbat poate sa placa unei femei-in pat-si alteia,mai putin.
Si invers,aceeasi femeie poate fi foc si para cu un barbat, in timp ce cu un altul, nu.
Totul e in mintea noastra.
Si cand vei mai fi intrebat atat de indiscret daca "esti bun la pat" poti raspunde cu un zambet "incearca-ma"!
Nici pepenii de la piata nu-i cumperi neincercati, nu?
Pentru ca experienta se capata exersand!
Deci, exerseaza!
Corect, si parerea mea este ca trebuie sa experiementezi cu cineva cu care esti in relatie, nu sa tot schimbi cu diferite persoane, mai vine si cu boli, cine stie.
Bintinteles cu cineva care nu gandeste superficial, si are rabdare cu tine, aceea persoana te si merita pana la urma, care intelege ca poate nu va fi cum crede ea, nici la a 2 a partida, nici la a 3-a.
Si ce barbatilor nu le place sexu salbatic?
Mie unu chiar imi place.
Ba frate in ce societate toxica traim, doar ele sunt puse in centru atentiei.
Cel mai bine e sa fie respectat planul Creatorului si sa fie amandoi virgini la casatorie.
Din pacate, stimata doamna nu se poate datorita circumstantelor, nu o sa am vreodata incredere intr-o femeie, ca sa ma pot casatorii.
Oricum nu prea imi place sexul, in femei am incredere din ce in ce mai greu, nu cred ca ma voi casatorii vreodata.
"Mai bine singur" cum canta Adi Gliga, un cantaret pe care trebiie sa il stiti.
E o poveste veche de 2000 de ani, care îți răspunde, ca femeie dacă ai nevoie.
-----
16. "Du-te", i-a zis Isus, "de cheama pe barbatul tau si vino aici".
17. Femeia I-a raspuns: "N-am barbat." Isus i-a zis: "Bine ai zis ca n-ai barbat.
18. Pentru ca cinci barbati ai avut; si acela pe care-l ai acum nu-ti este barbat. Aici ai spus adevarul."
Din Ioan 4. După Cornilescu.
Cred că experiența folosește mai mult unui bărbat decât unei femei. Daca tu ai fost ok, f bine, majoritatea se pricep mai bine cu antrenament.
Eu zic ca exp femeii foloseste mai mult, un barbat mai face ce mai face instinctiv.
Poate ai nevoie, prima oara, a 2 oara si cam atat.
Dar de ce responsabilitatea pica pe barbat?
Eu cred ca e invers, femeile au mai mult de munca, sa capete experienta.