| BiersackAndrew a întrebat:

De unde sa încep...

Deci mama nu ma lasă sa am o prietena la vârsta de 15 ani,iar eu nu știu ce sa fac in privința asta. Acum o zi ne-am certat toata ziua in privința acestui fapt, am încercat sa ii explic,dar degeaba.
Parca nu ma lasa sa cresc.ea este o fata extraordinara si părinți ei sunt de acord sa aibă o relație, dar mama.
Am căzut intr-o mare depresie din cauza acestui fapt si am devenit foarte indiferent pentru viata mea si a celor din jur. Nu mai ma interesează nimic.
Ce părere aveți?

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Ce parere sa am? De unde dracu' ar afla maica-ta ca ai iubita daca nu i-ai zice? Mi se pare ca n-aveti motiv de cearta.De ce naiba ii spui sau o lasi sa afle daca nu te lasa?

| Adixuuu a răspuns:

Daca ai stii tu cati prieteni am ca tine.asa indiferenti nu le pasa de nimic si de nimeni, ce ai tu nu se poate numi depresie, pentru ca nu este un motiv bun sa ai depresie, este adevarat ca in zilele noastre se intre indepresie si ca nu iti sta bine parul sau ca parintii nu iti cumpara ceva.
In fine lasand asta deoparte, ce zici sa nu stie ca ai o iubita? este atat de greu? toti copiii se ascund de parinti cam de prin clasa 5 si sunt sigura ca sti la ce ma refer. Daca o iubesti si chiar vrei sa fi cu ea, atunci fa-o nu te poate opri nimeni mai ales daca si parintii ei stiu.las-o pe mama ta ii este frica ca ii zboara baiatul de acasa, sau poate ii e frica ca o sa o lasi gravida pe vreo fata si nu vrea sa dea si sai dai de belele.Iesi din asa numita"despresie" pentru ca depresia nu este ceva cu care sa te joci si crede-ma ca stiu. Daca intri de la asta in depresie ce o sa faci cand se va intampla ceva mai rau ca de ex sa se desparta ea de tine si tu chiar sa suferi.Esti copil ai aceeasi varsta ca mine, distreaza-te bucura-te de viata nu iti bate capul cu cine stie ce probleme, chiar daca treci prin greutati(si eu am trecut prin pierderea ceor dragi am chiar si probleme serioase de sanatate), dar nu uita ca astea trec, mereu sa zambesti si sa fii langa prietenii si familia ta

| Adixuuu a răspuns:

In fine lasand asta deoparte, ce zici sa nu stie ca ai o iubita? este atat de greu? toti copiii se ascund de parinti cam de prin clasa 5 si sunt sigura ca sti la ce ma refer. Daca o iubesti si chiar vrei sa fi cu ea, atunci fa-o nu te poate opri nimeni mai ales daca si parintii ei stiu.las-o pe mama ta ii este frica ca ii zboara baiatul de acasa, sau poate ii e frica ca o sa o lasi gravida pe vreo fata si nu vrea sa dea si sai dai de belele.Iesi din asa numita"despresie" pentru ca depresia nu este ceva cu care sa te joci si crede-ma ca stiu. Daca intri de la asta in depresie ce o sa faci cand se va intampla ceva mai rau ca de ex sa se desparta ea de tine si tu chiar sa suferi.Esti copil ai aceeasi varsta ca mine, distreaza-te bucura-te de viata nu iti bate capul cu cine stie ce probleme, chiar daca treci prin greutati(si eu am trecut prin pierderea ceor dragi am chiar si probleme serioase de sanatate), dar nu uita ca astea trec, mereu sa zambesti si sa fii langa prieteni si familie

| Alcyon a răspuns:

Esti micut, la varsta asta iubirile vin si pleaca. Daca nu e fata aia, o sa fie alta. Nu trebuie sa dramatizezi. Maica-ta stie ea ce stie. Pe vremea bunicilor baietilor le era rusine si sa ia o fata de mana. Acum, cu libertinajul asta, toti sar direct in pat si pe urma plang ca se trezesc cu bebei de la 15-16 ani, cand n-au niciun venit. Daca mama ta ar fi sigura ca n-o sa faci nimic cu fata aia, probabil te-ar lasa in pace. Dar cum in ziua de azi, pustanilor le miroase a sex de la 12 ani...

| Trolozaur a răspuns:

Sa iti scoti capul din cur si sa iti dai seama ca lumea nu se invarte in jurul tau. Mama ta stie mai bine.