Asta se deduce din experientele tale cu el, fata de ce ti-a exprimat el tie.
Incearca sa-ti schimbi parerea despre tine. Lumea e o oglinda. Daca tu te vezi urata, asa te vor vedea si altii.
Asta nu îți dai seama dacă tine la tine. Dar dacă începi o relație cu cineva ajungi si acolo sa te culci cu el. Ca nu sta nimeni cu o femeie fără sa se culce cu ea.
Nu poți fii sigur de nimic in viata asta, dar trebuie sa simți conexiunea aia, nu știu cum sa explic, dar ai si tu o intuiție când stai cu un băiat, ca si eu fata de tine, e foarte greu in ziua de azi, rolul masculi biologic vorbind este sa fecundeze femela, frumusețea nu sta in ochii privitorului, astea sunt rahaturi, da sunt fete urate si normale si frumoase, degeaba te uiți in oglinda si iți imaginezi ca ești miss tot urata ești, de cat timp va cunoașteți?
După semnele astea:
https://www.cosmopolitan.ro/......ra-2148940
Sunt două variante:
1. E un băiat care pune accent pe minte și suflet și nu neapărat pe fizic, și l-a atras la tine personalitatea și inteligența ta.
2. Vrea să-și bată joc de tine și să se laude apoi "Uitați mă, am "regulat-o" pe urâta aia la care nu se uita nimeni, am fost primul!".
Ai grijă.
Ar fi, totusi, interesant, daca ai putea sa ne oferi unele detalii despre tip, atat fizice cat si cele psihologice. Exista posibilitatea sa fie o persoana ca o experienta mica sau chiar inexistenta. Probabil nu ii este usor sa gaseasca dragostea si a incercat sa reduca nivelul fizic la care ar putea avea o sansa. Nu inseamna neaparat ca nu ar putea sa te iubeasca.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: