| ღღIonikaaaღ a întrebat:

De vara trecut era ceva intre mine si un tigan si eu am fost plecata in Italia si am vb cu el doar pe Facebook si ne-am pus intr-o relatie pe Facebook si acum am venit in Romania si m- m intalnit cu el si am fost impreuna o saptamana si a 3 zi dupa ce am fost impreuna mi-a cerut sa facem dragoste ( eu am 12 ani el 15) si eu i-am spus ca mai ma gandesc si a doua zi m-a intrebat daca m-am gandit si i-am spus ca sunt prea mica pentru a face asta si el a spus ca si el e mic dar eu nu vream absolut deloc. si in alta zi eram in parc pe o banca si a venit si el si eu am facut o poza si el a spus hai arata-mi si tu pozele si i-am spus ca nu si el s-a enervat si a plecat dupa 2 ore ma cheama sa ne intalnim m-am intalnit cu el si mi-a spus ce erau cu fazele alea din parc (adica cu pozele) si i-am spus ca sunt poze personale si dupa mi-a spus tot s-a terminat aici tu nu ma iubesti si eu i-am spus ca il iubesc si el mi-a raspuns da ma iubesti dovedeste-mi cu mine nu vrei sa faci dragoste sa imi arati pozele nu si a spus La revedere si a plecat si eu dupa dupa 2 zile imi trm mesaj pe Facebook cu cf si eu i-am raspuns bine si el mi-a trm mesaj cu te-ai mai gandit la ce ti-am spus (adica sa facem dragoste) eu i-am spus cum mai are tupeu sa mai imi spuna asta dupa ce s-a despartit de mine si el a spus m-am despartit de tine pentru a te face sa faci dragoste cu mine si eu i-am spus dc ti-ai batut joc de mine si el a spus te-am iubit si te iubesc (P.S EU ROMANCA EL TIGAN) SI IN ZILELE ASTEA NE-AM SARUTAT IMBRATISAT MULTE ALTELE) O TIGANCA MI-A SPUS SA II PUN CONDITIA CA DACA FACEM DRAGOSTE SA MA IA DE NEVASTA DAR EU DOAR AM SA-L INTREB NU AM DE GAND SA FAC DRAGOSTE CU EL) SI SUFAR FOARTE MULT DUPA EL... ce sa fac? Fundita :3

10 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

laughing de afla parintii tai de asta..nu cred ca vei primi vreo salba de haur de la ei. mai mult palme, fara calculator si fara iesit din casa! eu cu mana mea te-as rastigni de primaria orasului din care locuiesti!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Sa-l lasi pe tigan in satra lui si tu sa mai inveti ceva(mai mult) ce tine de loimba romana.,, Dragoste,, pot face si oarbele cu tigani, chinezi sau portoricani.Dar ele invata, totusi, sa scrie chiar daca in alt alfabet.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

La 15 ani puteai spune un banc mai bun.

| Ezeru a răspuns:

Pfff este o situatie extrem de complicata ca esti cam mica si nu cred ca intelegi in ce problema esti. Uite nu vreau sa te ranesc, dar nu te iubeste vrea doar sa faca dragoste cu tine si sa te lase balta. Un baiat care te iubeste nu iti cere asa ceva lasa lucrurile de la sine. Nu fi prostuta esti mult prea tanara sa iti pierzi cel mai depret lucru mai ales cu cineva care vrea sa isi bata joc de tine. Sa nu ai incredere in tigani nu ca sunt rasisit un prieten bun de-al meu e tigan, dar speciile incompetente din aceasta rasa sunt demne de dispret. Calmeaza-te esti tanara viata merge inainte.
Uite o melodie ce o sa te ajute :
Link : https://www.youtube.com/watch?v=zn7yULxo2hQ
Dece te rog gandeste-te bine inainte de a face asta esti tanara si esti pe cale sa faci o mare greseala. Da-l incolo de baiat sunt 100 pe lume. Nu mai bine faci cu cineva care chiar merita asta? Asteapta persoana potrivita ca o sa fie multi baieti in viata ta, dar doar unul o sa merite;)
Sper sa fi inteles ce am spus mai sus si sa iei o decizie buna :) Mult succes;)

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Lasa-l sa plece cu totul. Esti foarte mica pentru a trece la acest pas, vei regreta mai tarziu. Sper sa nu iei alegerea gresita. Mai asteapta cativa ani buni si persoana potrivita, nu un copil caruia ii joaca hormonii feste, care dupa ce ii daruiesti asta te lasa cu buza umflata.

| VerdeLila a răspuns:

M-au luat durerile de cap!
La numai 12 anisori, esti f micuta pentru a-ti incepe viata sexuala. Sa te mai si mariti? Nici nu stii ce vorbesti!
Daca afla parintii tai, s-ar putea sa nu mai iesi din casa pana in toamna, cand incepi scoala.
Fa-ti temele de vacanta si acorda o mai mare atentie gramaticii!

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerdeLila):

Tu nu stii ce spui... dar spui bine.hee hee Daca acorda o mai mare atentie gramaticii, isi va pierde interesul pentru dezacordurile facute de acel individ.Trebuie si el sa aiba un farmec cu: "hai fa de te scoate la un suc cu mandea, tu il plateste si eu iese cu scrumierile!"
Nu stiu, eu zic ca daca intra in satra, o sa fie prea batrana pentru maritis si o face vreun bulibasa direct piranda lui.
Si te las acum ca sa imi pot lua si fundita.
Ioniko, e cam tarziu fata pentru asa ceva.Trebuia sa te fi maritat de cand vi se razuiau carucioarele in mall impinse de mamelele voastre.Mda, una cu cardul, alta cu...hai mai ca-s rasist!
Sa fie intr-un ceas bun, asta-i important!

| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

Prea mult rasism happy

| Sxx a răspuns:

În primul rând, părerea mea... ai doar 12 ani, dacă îți începi viața sexuală o să ai multe de îndurat, în al doilea rând nu cred că știi nimic despre "a vă proteja"...etc.
El e de etnie rromă, ar părea foarte urât mai ales gândește-te ce va zice familia ta despre asta.
El are 15 ani, gândește altfel... s-a despărțit de tine pentru a te face să faci sex cu el, asta nu e iubire sau ce zice el acolo. happy Iubirea e atunci când ambii parteneri acceptă orice, fără a se supăra!
Lasă-l ești doar o copilă... el se folosește de tine. Mai ai timp să-ți găsești un alt băiat care să fie mereu alături de tine.tongue
Sper că te-am ajutat, sunt multe fete în aceeași situație care din păcate au ales să-și înceapă viața sexuală de la vârste fragede.
star

| OnNo a răspuns:

Profita de tine. Tias sugera sa nu mai vorbesti cu el daca iti mai cere asta.Si cum au spus si ceilalti esti prea mica.