Pai zii ca vrei sa fii prietena buna cu el(desigur daca vrei asta) si poate mai tarziu o sati paca de el... zii ca o sa fiti buni prieteni ca o sa vorbiti si poate cu timpul o sa iti placa si tie sau macar nu l-ai dezamagit si nici nu te simti prost ca ai fost cu el daca e sa fie ceva intre voi va fi daca nu asta este discuta cu el esi cu grupul si cu el dar zii sa se comporte cu tin ca si cu o prietena, spune-i ca te jeneaza facanduti declaratii de dragoste si ca te simti prost! spune-i ca tu nu meriti na ca sa fii mai subtila si draguta :* daca nu merge in nici un fel fai putin favorul si arata-i ca tu chiar nu il placi mai am ideii dar sunt multe sper sa te descurci cu astea >< te-am pupat sper sa-ti mearga :*:*
Respectivul baiat cu siguranta are o problema! Este coleg cu tine? ii cunosti parintii? ar trebui sa vorbesti cu ei!
Te mai sfatuiesc sa nu i mai acorzi nici un pic de atentie! Sa nu i mai spui nici macar o vorba!
Daca nici dupa toate aceste masuri el nu te va lasa in pace.Ar fi cazul sa vorbesti cu mama ta! Iar mama ta sa aive o discutie cu parintii lui! Daca nici dupa el nu inceteza.O plangere la politie!
Dacă nu vrei să-l răneşti sau altele, fă-l de râs în faţa tuturor, zicându-i că pur şi simplu nu-ţi place de el şi-l urăşti.
Depinde...daca nu ati avut nici o tangenta ar fi dragut si bine sa vorbesti cu el.Eu asta zic sa il cunosti putin si poate o sa te indragostesti de el sau poate daca o sa va cunoasteti mai bien el nu o sa mai fie atras de tine.