Fiecare vede ingradirea libertatii altfel, de aceea te-am si intrebat la ce te referi mai exact.
Ma rog, o sa iti dau un raspuns general daca e vb sa filosofam.
In principiu femeile pun "piedici" ca sa spun asa in libertatea barbatului din lipsa de incredere. De cele mai multe ori le lipseste increderea in propria persoana, nu neaparat in partener.
Exista situatii in care au fost inselate sau batjocorite in trecut si acum pun raul inainte si decid sa ia masuri inainte.
Exista situatii in care pur si simplu le place sa detina controlul si considera ca daca partenerul nu le da raport detaliat cu data, ora si locatia, nu le respecta/iubeste etc.
Mai sunt si variante in care barbatul respectiv a gresit-o o data, ea l-a "iertat" dar a ramas cu ideea ca el inseala asa de usor cum respira si cred ca daca stau dupa el ca gps-ul nu va mai insela.
Mai sunt si persoane care au un simt al proprietatii mai dezvoltat si simpla idee ca in raza barbatului iubit mai poate intra altcineva le scoate din pepeni asa ca isi iau toate masurile de precautie pentru a evita asta.
Gelozia e sanatoasa in doze mici. Dusa la extrem deja e o boala. Sa interzici cuiva sa aiba o viata daca nu esti tu in ea e nebunie curata.
Eu sunt ferm convinsa ca femeile au devenit asa din cauza femeilor, nu a barbatilor. Pentru ca sunt multe femei care nu respecta relatiile altora si nu au nici o problema in a se baga si a-si castiga statutul de "amanta". Ba chiar unele prefera asta. Deci barbatii inseala din cauza femeilor. Femeile ingradesc libertatea barbatilor din cauza celorlalte femei.
Motivul real pentru care i se ingradeste libertatea.
Daca e egoismul si posesivitatea ei, e grav.
Nimeni nu e posesorul nimanui si multe femei isi trateaza partenerii ca si cum le-ar apartine, ca geanta lor sau mana lor.Si se comporta ca atare.
Nu ar trebui sa li se permita, dar daca barbatul nu reactioneaza din prima, isi permit singure si lantul devine tot mai gros.
Sarut mana
Da, un raspuns destul de bun
Mai exact la ce te referi? Te referi la faptul ca ai o relatie stabila sau la faptul ca prietena ta iti interzice anumite lucruri?
Te rog, citeste foarte bine intrebarea si vei intelege
fie ca dai un raspuns bun, sau unul banal
Raspunsurile date, nu ma ajuta pe mine in relatia cu partenera de viata.Nu am una si prefer sa nu comentez prea multe.
Raspunsurile date, ii ajuta pe ceilalti care citesc sau chiar pe voi.
Wow, nu ma asteptam la un asemenea raspuns. Daca as putea sa iti dau o nota, ti-as da 9
Ma bucur nespus de mult, ca pot socializa cu oameni, care se pot afla pe aceeasi unda ca si mine, sau nu
Fiecare vede ingradirea libertatii altfel, de aceea te-am si intrebat la ce te referi mai exact.
Ma rog, o sa iti dau un raspuns general daca e vb sa filosofam.
In principiu femeile pun "piedici" ca sa spun asa in libertatea barbatului din lipsa de incredere. De cele mai multe ori le lipseste increderea in propria persoana, nu neaparat in partener.
Exista situatii in care au fost inselate sau batjocorite in trecut si acum pun raul inainte si decid sa ia masuri inainte.
Exista situatii in care pur si simplu le place sa detina controlul si considera ca daca partenerul nu le da raport detaliat cu data, ora si locatia, nu le respecta/iubeste etc.
Mai sunt si variante in care barbatul respectiv a gresit-o o data, ea l-a "iertat" dar a ramas cu ideea ca el inseala asa de usor cum respira si cred ca daca stau dupa el ca gps-ul nu va mai insela.
Mai sunt si persoane care au un simt al proprietatii mai dezvoltat si simpla idee ca in raza barbatului iubit mai poate intra altcineva le scoate din pepeni asa ca isi iau toate masurile de precautie pentru a evita asta.
Gelozia e sanatoasa in doze mici. Dusa la extrem deja e o boala. Sa interzici cuiva sa aiba o viata daca nu esti tu in ea e nebunie curata.
Eu sunt ferm convinsa ca femeile au devenit asa din cauza femeilor, nu a barbatilor. Pentru ca sunt multe femei care nu respecta relatiile altora si nu au nici o problema in a se baga si a-si castiga statutul de "amanta". Ba chiar unele prefera asta. Deci barbatii inseala din cauza femeilor. Femeile ingradesc libertatea barbatilor din cauza celorlalte femei.
Că bărbatul e un sclav.
Eşti posesiunea ei omule? Atunci de ce o laşi să te priveze de drepturi fundamentale ale omului?
nu cauta ca personaj, sa ma adaugi pe mine in ceea ce ai scris
Era o intrebare adresata tuturor si niciodata n-am sa ma regasesc pe mine, in intrebarile pe care le-am pus si le voi pune.
Pace si apreciez raspunsul tau
hardy1 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: