Ce spun femeile
ori e urat, sarac, ori nu vrea sa se angajeze in relatii
care sunt motivele
daca ai fost tradat in iubire si vezi cat de sfante sunt fetele din ziua de azi nu iti mai doresti asa ceva
fizicul -daca vezi ca nu te place nici una te obisnuiesti cu asta intr-un final
te-ai obisnuit cu singuratea
singuratea e si buna si rea depinde de fiecare in parte
Primul gand e ca nu isi poate asuma responsabilitati si ca prefera sa umble creanga.
Asta vine din teama ca daca ne apropiem, ne-ar putea folosi ...nicidecum ca am vedea un "defect" real.
Eu nu cred ca-i place cuiva sa stea singur. Barbatii care-s solo, pur si simplu nu si-au gasit inca sufletul pereche sau prefera sa umble din floare in floare.
Eu cred ca la baza acestei decizii, de a alege sa fii singur, stau mai multi factori.
As fi ipocrit sa spun ca, imi place sa fiu singur.E ok in unele circumstante, sa fii singur, alteori nu.Recunosc sunt dependent de socializare, alteori doresc doar liniste.
As vrea, sa vad parerea fiecaruia, fie barbat sau femeie.
Motivele ar fi foarte multe dar depinde si de persoana.
Poate cel mai important factor care determina un barbat sa fie singur este societatea in care traim si mediul de viata. Este f greu sa iti faci o familie intr-o tara cu perspective putine si salarii mici.
Poate acuma va zice unul sau altul ca nu e asa, dar oamenii sunt foarte diferiti, gandesc diferit si se descurca in functie de posibilitati, inspiratie.
Femeile (oamenii in general) nu privesc cu ochi buni persoanele singure considerand ca nu este normal asa ceva.
Daca esti singur nu inseamna ca esti diferit.
Multe persoane sunt singure pentru ca nu si-au gasit "sufletul pereche" au asteptari si cerinte prea mari, le place sa fie singuri, au avut relatii dificile.
Mai sunt cazuri in care o persoana a avut o copilarie dificila, sau pur si simplu nu a avut parte de indrumare, iar din aceasta cauza este retrasa nu are prieteni, traieste singur, ii este teama si rusine sa inceapa o relatie.
Persoane care sa isi doreasca sa fie singure sunt f putine.
Singuratatea este unul dintre cele mai nocive medii.
ℓDℓ întreabă: