Eu una nu sunt. Am unul si bun.
Chestia cu chelia eu nu am inteles-o niciodata... daca e chel omu.ce? Cu ce te impiedica sa iubesti sau sa fii iubit lipsa parului? Oricum pana la urma este chestie de gust si cum gusturile nu se discuta, e inutil sa incercam sa aflam o parere generala.
Mie de ex nu-mi plac barbatii slabi rau.Nu e o chestie de preconceptie, pur si simplu atractia fata de ei e 0. Nu pot sa explic de ce.
Simtul umorului la mine e un MUST HAVE. Daca ma plictiseste de-mi vne sa nu-mi mai las venele sa creasca...mai bine ma lipsesc.
Seriozitate si inteligenta se pretuiesc odata cu inaintarea in varsta. Cand esti tanar pui mult mai mult accent pe fizic, pentru ca tu insuti nu esti asa de copt la minte.
Pana la urma eu cred ca ceea ce defineste o relatie de cuplu este atractia sexuala. Daca nu e, din punctul meu de vedere e o relatie amicala. Cum ai putea sa te casatoresti de ex cu o femeie/barbat cu care nu iti doresti sa ai relatii sexuale, care nu te atrage fizic?
Deci ba da, aspectul fizic e important. Insa preferintele asupra aspectului fizic difera.
O femeie, este mereu pregatita pentru o relatie, doar ca nu mereu se gaseste barbatul potrivit.
sunt unele femei care nu au nicio problema cu faptul ca unii barbati sunt chei, ba chiar le place acest lucru. de asemenea, fiecare femeie are un 'gen' de barbat care ii place, unora le fac cei slabi, unora cei grasi, unora plinuti/cu muschi etc. bine inteles, fiecare femeie are si exceptii. mie una imi plac barbatii bine facuti, nici grasi, nici cu muschi, dar recunosc ca am fost indragostita pana peste cap de unul slab. pana si eu am fost uimita.
frumos, totusi ce vezi la un barbat facut?
Eu cel putin, vad doar un barbat bine definit, cat despre ce are in cap...no comment.
Mi-ar fi placut sa intalnesc pe cineva, care nu judeca dupa aparente.
E greu, ce-i drept, dar nu imposibil.
Pre mult vad mesaje de genul.....prefer sa fie inteligent....serios?
Cate dintre femei pun accent pe inteligenta?
In opinia mea, consider ca inteligenta nu isi are rostul in relatiile din ziua de azi.
Cu siguranta se vor gasi multe care vor spune, te inseli, eu chiar pun pret pe asa ceva.
Inainte sa-mi raspunzi, cauta sa nu te minti pe tine, pe mine chiar nu ai cum.
Imi doresc o relatie, cine nu vrea, dar in cautarea sinceritatii, respectului si intelegerii, ajungi sa crezi ca nu poti cunoaste, pe cineva case sa posede astfel de atuuri.
Nu am aderat la un stil de viata celibatar, doar pentru ca am fost dezamagit, ci datorita faptului, ca nu poti avea ceea ce-ti doresti.
Nu vad de ce ar fi signifiant daca-i slab sau bine facut, adica pentru mine una n-are importanta. Daca esti inteligent, ai simt al umorului si alte calitati, poti sa cuceresti o femeie si daca ai putin par . Putine persoane pun accent pe inteligenta deoarece aceasta le cam lipseste in majoritatea cazurilor. De ce nu crezi ca exista persoana care pun accent pe inteligenta?! Am refuzat destui tipi frumosi pentru ca aveau un vocabular atat de limitat si erau asa plictisitori incat abia puteai purta o conversatie cu ei, cred ca te inseli in unele privinte.
Vino cu argumente solide, care sa contrazica cele spuse de mine ceva mai sus.
Sunt un tip inteligent si sunt mandru de asta.Nu caut oportunitati prin care, sa va arat voua
ca sunt un interlocutor potrivit.
Uneori stau si ma gandesc, ca e de prisos tot ceea ce scriu si ca cel care intelege ceea ce scriu sau transmit, sunt doar eu.
Evident ca tu intelegi cel mai bine ceea ce transmiti. Nu cred ca ti-ar schimba argumentele mele parerea oricum.Ce as putea sa-ti zic? Ca nu toate sunt la fel? Ca exista respect, bla bla, degeaba iti zic eu asta, le-ai auzit de sute de ori cu siguranta, n-ai sa te convingi singur decat atunci cand ai sa intalnesti ceea ce iti doresti. Iti spuneam doar ca generalizezi prea mult.
Usurel, probabil ca generalizez, sunt constient de asta, am motivele mele pentru care cred cele spuse anterior.
Daca te simti ofensata, imi cer scuze, nu asta imi era intentia.
Iubesc femeia, cu toata fiinta mea, doar ca nu mi-a fost dat sa cunosc Femeia, asa cum mi-o prezinti tu.
Nu sunt misogin si nu as vrea sa se creada asta.
Nu ma simt ofensata,dar multi se plang de asta, in special pe aici am vazut. Din cauza unora cu care chiar merita sa fii misogin, suntem toate bagate la un loc, asta nu mi se pare ok. Si cu siguranta mai ai timp, desi nu stiu cati ani ai.
29