Incearca sa stai cu cineva amic sau parinte ca sa nu mai faci laba, nici prietena nu e o solutie buna pentru ca ea nu e toata ziua cu tine va veni la momentul ei stai linistit.
Aoleu! Cu siguranta nu e bine. Risti sa nu mai poti face copii sau cine stie probabil cand vei face dragoste nu vei mai simti placere, te vei obisnui cu "mana" pe cand femeia va fi pe planul doi. Off. Trebuie sa iti ocupi timpul cu altceva un joc, stai cu prietenii, evita sa fii singur filmele ce iti poate trezi dorinta de a te... Trebuie sa ai vointa sa scapi. Bafta.
Cred ca ai o pl de peste 23 nici nu vreau sa ma gandesc cat e app daca spui ca ai iubita da in ea pana sare in sus
Andrulica : Da, frate si s-ar putea sa vin dpa tine Lume, mentionez ca am iubita, si o facem mai mereu. dar tot imi vine sa o fac
Mane o sa te transformi intru spermatozoid! wa taietzi mana sau *** dezinstaleaza google mane e grav...si eu o mai dau pe laba ca toti baieti da *** nu in fiecare zii ai o problema... iatzi un hobby sau apucate de un joc, numara oi.fa ceva! bafta sper sa te lasi ca nu e bine
Varrsa întreabă: