| candy8305 a întrebat:

De vreo 5 luni am cunoscut un tip mai mare cu 10 ani ca mine. M-am indragostit de el, si cred ca si el de mine, dar in ultima saptamana imi spune ca vrea ca intre noi sa fie doar o relatie de prietenie. Motivul ar fi ca e mai mare ca mine. Imi spune ca se gandeste la mine, ca oricand eu voi putea intalni pe cineva mai bun ca el, care sa ma faca mult mai fericita. Ce pot face in aceasta privinta? Eu chiar il iubesc. Nu ma intereseaza diferenta de varsta. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| KARINA2012 a răspuns:

E o diferenta de ani considerabila.Ai avantajul de a fi cu 10 ani mai tanara decat el,de aceea se teme. Daca il iubesti atat de tare,eu cred ca ar trebui sa-l convingi ca nimeni si nimic nu va putea clinti iubirea ce i-o porti,ca esti consecventa in tot ceea ce faci. Explica-i ca fericirea ta e el si ca anii in plus pe care ii are va vor ajuta pe amandoi...El mandru ca are o prietena tanara,tu fericita ca ai alaturi un barbat experimentat,matur.Dar inainte sa faci pasul asta,chibzuieste bine! Diferentele de ani pot naste gelozii nejustificate, conceptii diferite despre viata, etc.Succes!

| ElLoboLoco a răspuns (pentru KARINA2012):

Sari pe el ce mai asteptilaughing

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un bărbat de apreciat, a fost sincer cu tine; altul îți bătea joc și îți dădea cu șutul.
Pa, pa.

| EUSIATIT a răspuns:

Cred ca i ceva putred aici Nu cumva are o relatie [ familie ceva copil ] NU te arunca cu capul inainte.Ai timp Nu stiu ce virsta ai.pot sa ti dau un sfat Distraza te traieste ti viata, Ai timp pu casa copii griji.HAi mergi in club cu gasca si uita... Fat Frumos v a veni cind va fi timpul SA auzim de bine ok? papa

| candy8305 explică (pentru EUSIATIT):

Nu are copii sau familie.

| EUSIATIT a răspuns (pentru candy8305):

Ok tu faci ce doresti dar e bine sa analizezi sfaturile sau orice parere pe care o primesti apoi,, actioneaza.DAR un barbat daca vede ca il sufoci. sa nu cumva sa si bata joc de sentimentele tale care sunt sincere din cite vad [eu am auzit baieti care vb intre ei si rideau de fete si faceau glume proaste. [ti am sp sunt mama deci consider ca am ceva experienta de viata, sa auzim de bine papa

| LeoDorin8 a răspuns:

Demonstreaza-i ca il iubeste la fel de mult cat te iubeste si el.Ii este frica pentru ca tu esti mai tanara si el se gandeste ca tie iti pot place cei de varsta ta. Nu mai sta pe ganduri du-te la el si zii ca el este tot pentru tine, este universul tau, ca nu iti imaginezi cum ar fi viata fara el.

| IoanaSmalls a răspuns:

Esti minora? Poate ca se teme de ceva, de ai tai de ex. Diferenta de varsta nu ar trebui sa conteze atunci cand exista sentimente. Daca e un tip mai mare ca tine cu 10 ani e trecut prin viata si poate ca vrea doar sa te amageasca!