Tot ce este in exces, dauneaza grav sanatatii!
Masturbarea excesiva poate duce la lesin si chiar moarte!
Deci, astampara-te, masturbeaza-te 1-2 ori pe saptamana si o sa fie bine!
Intre timp, apuca-te de un sport serios, unde sa mergi zilnic si sa-ti epuizezi corpul, ca sa nu-ti mai stea mintea la sex non stop, ca nu-i normal.
Pai da dar mi se scoala cate 1ora și nu se mai culca, și pe drum cînd merg sta numai sculata,
Ai creier, foloseste-l! Ca totul este controlat de creier!
daca te obsedeaza sa te uti numai la sani, funduri si altele, este nromal sa ai erectii non stop. Incearca sa te uiti in ochii omului sau nu mai esiii pe strada la vanat de fete. Stai acasa, citeste carti politiste, fa dusuri reci de cate ori ai erectii si evita sub orice forma sa iti mai tii mintea ocupata cu sexul si stimulentii sexuali, pentru ca nu-i normal sa fii obsedat de asta.
As vrea eu dar, îmi stă sculata mereu
Fa un dus rece, si trece in secunda urmatoare!
Cum sa-ti spun amice, nu stiu de ce boala suferi, dar sigur nu te-ai imbolnavit de la masturbare. Daca medicii care te-au consultat nu te-au putut lamuri de ce suferi, noi nici atat.
Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza in fiecare zi si n-au nicio boala.
http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc
Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:
"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."
"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."
"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."
http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html
Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.
De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".
Bai tu ești un bou date în mata, chiar dacă îmi inchid ăștia contul dar ești un bou.
Daca te vei trata de masturbare, vei ajunge pe mana unor sarlatani sau a unor ticniti. Alegerea e desigur a ta.
Cuvantul "autoreferentalitate" nu exista. Autoreferentialitate inseamna ca un text literar se oglindeste pe sine.
Nu se intelege ce vrea Seba cu "da-ul si nu-ul".
"Sex-ul este un termen gramatical" nu stiam ca discutam despre gramatica limbii romane.
Pe scurt, Seba ori nu cunoaste limba romana atat de bine incat sa poata scrie fraze cu sens, fie sufera de o boala care il face sa scrie lucruri fara sens, fie ambele.
„Coacționar la clinica deschisă de Becali este Virgiliu George Vlăescu, un teolog care promovează intens multe teorii pseudomedicale pe diferite site-uri de extremă dreaptă."
—Alexandra Nistoroiu, PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să "fiarbă" cancerul! Libertatea, 29 martie 2019
„Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc."
—Brigaela, tpu.ro
Acest sistem sexual a fost dotat de autoreferentalitate.
El este capabil sa inhibe sau sa desinhibe acest sistem sexual, deci el distinge intre da-ul si nu-ul.
Daca acest proces nu ar fi dotat de autofinalitate am ramane asa cu da-ul, iar acest da, ne-ar duce la infinit.
Ai vazut ce se intampla cand sistemul imunitar nu este capabil sa distinga intre da si nu, cum apar bolile.
Ce se intampla cand acest sistem este activat in exces, care este o sete spre infinit?
Sex-ul este un termen gramatical, fenomenul de sex presupune activatia sistemului nervos simpatic care este responsabil de instincte, iar acesta fara aceasta autoreferentialitate te poate distruge (daca vrei vb. despre acest sistem).
Deci deductia aceea ca masturbarea in exces si la infinit nu ar cauza probleme de sanatate, este falsa.
Vezi ce crede medicina despre aceste simptome ca le ai.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_de_oboseal%C4%83_cronic%C4%83
Nu ar trebui sa faci atat de mult intr-o zi, incearca incet incet sa faci o data pe saptamana