Am eu o solutie!
Ia-o pe fata cu care ai vise erotice in pat si sa vezi ca dupa aceea numai ai vise erotice
Ce farmece? Esti tu fermecat de fata aia poate
Ooo nu...Nicu ce-ai patit.ai inceput sa ai? Cu totzii avem vise erotice la un moment dat.deci nu e vorba de farmece in nici un caz...
NicuN... eu cred ca nu stii dormi, ca sa poti dormi fara vise trebuie sa ai studii si experienta in domeniu, ha ha ha.
Te domina dorintele. Nu lasa timpul sa treaca inutil - treci de la vise la realitate / de la dorinte la fapte! "Umple-ti" patul si visarile cu o femeie care sa te implineasca! Viata este scurta si irepetabila.
Pai daca ai un vis erotic, inseamna ca ai un vis erotic! Ce farmece? Nu mi se pare ceva iesit din comun
Ai visuri erotice pentru ca esti un pervers! Treci la caruta s`o impingi acu`! [sti u la ce ma refer] si nu o sa mai ai asa des.se vor mai diminua.
Mah nikule pai cum dracu asa un barbat ca u sa aiba vise pai treci la fapte mah app idem @denyy...cred ca ca are dreptate
Pai faptul ca ai numai vise erotice e ca o pregatire imaginara pentru un episod erotic real.deci e de bine lasa farmecele ca nu au nicio legatura.
Pai sincer, asta inseamna ca te gandesti la acel lucru!
Si ca duci lipsa, nu lua in nume de rau!
Incearca sa-ti faci o prietena!
Partea cu vrajile, depinde, daca crezi in asa ceva, e posibil!
Nu stiu deci nu ma bag!
Visele reprezinta, in general, frustrarile noastre de peste zi. Ce traim ziua, ca implinire, sau ca neimplinire, visam noaptea. Pe de alta parte, exista un alt tip de vise, care sunt prevestitoare. Daca ai vise erotice noaptea, inseamna ca ai dorinte fierbinti ziua. Ori acestea nu reprezinta niciun pacat si nicidecum farmece. Incearca sa te rogi, chiar cu propriile tale cuvinte seara, la culcare, si dimineata, cand poti zari zorii diminetii. Totul se va rezolva. Rugaciune si iar rugaciune!
Poate asta e un semn ca o pers e pe cale sa intre in viata ta, de sex opus, intelegi, nu?
Orice baiat. la varsta pubertati are noapte vise erotice. sau chiar vise umede. este ceva normal. nu te speria nu ti-a facut nimeni farmece
Atunci cand te culci de gandesti la sex sau la persoana iubita am dreptate?
anonim_4396 întreabă:
night_crawler întreabă: