| I'mPerfect(a)! a întrebat:

De ziua 'soacrei' (mama iubitului) ii luati vreun cadou?!
Si daca da, atunci ce ati optat sa ii cumparati?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intotdeauna i-am cumparat cadou impreuna cu partenerul meu, alegand ceva util si care sa-i placa (un telefon, un parfum, haine).

lolita
| lolita a răspuns:

itotdeauna ii cumpar cadouri soacrei, de ziua femii sau alte evenimente ii iau flori si de ziua de nastere sau craciun lucruri pe care stiu ca le va folosi si are nevoiede ele in ultimii 2 ani i-a luat: parfumuri, ochelari, genti, un tele plasma, un set pentru pictat si cam atat din cate imi aduc aminte.

| Rukhsandra a răspuns:

Un buchet de floribatting eyelashes

Stefan
| Stefan a răspuns:

De ziua soacrei, cred ca cel mai frumos cadou este un buchet cu flori, un zambet si mai multa atentie din partea ta. Si nu uita un lucru, aranjeazate cat mai frumos pentru a o impresiona prin felul cum te imbraci si stii sa-ti pui in evidenta felul tau de a fi.

| babygyrl a răspuns:

Ceva flori, un parfum, o bijuterie ceva ce cred ca i-ar folosi dar sa fie si ceva frumos.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

I-am luat un ghiveci cu florihee hee

| tremuriciiuliana a răspuns:

Da acum recent a fost ziua mamei prietenului meu am fost foarte nehotarata in privinta cadoului intr-un sfarsit am hotarat sa o scot impreuna cu prietenul meu sa se relaxeze facandui surprize impreuna cu el si familia lui a fost foarte bucuroasa mai ales cand i-am gatit incearca sa o surprinzi e cel mai frumos cadou rasfato.

Întrebări similare