Cred ca ar trebui sa fii mai grijulie cu el daca zici ca are mult de munca.Are nevoie de putin mai multa dragoste, nu de indiferenta. Daca ai fi in locul lui si ti-ar raspunde"fa ce vrei", cum te-ai simti? Eu sincer m-as simti in plus.
E gelos pentru ca se simte vinovat ca nu poate sta mai mult timp cu tine si ii e teama ca nu cumva sa gasesti pe cineva care sa fie mai bun ca el.E ceva normal in situatia voastra.
bafta!
Bună nu gram de incredere, ci dram de incredere, folosit in mod figurativ inseamnă, bucățică, fărîmă, crîmpei picătură de încredere.
Bună
În primul rând,vorbește cu el despre asta. Spune-i și explică-i (pun pariu că i-ai mai explicat de enșpe mii de ori,dar nu te da bătută),fă-l să înțeleagă că dacă ieși în oraș cu cineva,nu înseamnă că întreci limita.Că nu ai nevoie de altcineva, atâta timp cât îl ai pe dânsul!
Dacă știi că-l deranjează unele lucruri, evită să le faci.
Dacă i se pare aiurea când îi spui doar ^neața^, mai adaugă un emoticon, un alint și probabil îi va plăcea mai mult.
Unii sunt foarte complicați, dar trebuie să facem în așa fel încât să-i înțelegem sau să ne chinui noi o gramădă să ne facem înțelese!
Nu te da bătută că altfel e jale!
O seară fainăăă
Cand o femeie iti spune "fa ce vrei" cu siguranta nu inseamna sa faci ce vrei.
Parerea mea e ca, este putin prea indiferent. Ar trebuia sa faci cumva sa-i captezi mai mult atentia.
Dar pe de alta parte daca totusi ii e frica in momentul in care iesi cu altcineva, da dovada intr-un fel ca-i pasa de tine.
Incearca sa vorbesti cu el. Sa ajungeti la un numitor comun, la o solutie. Asta-i cea mai buna varianta in acest caz.