Si cu un calus in gura, tu, mai ales!
Deasupra barbiei si dedesubtul buricului. Imi imaginez un buric si pe post de inel ineret coloanei vertebrale, daca e de fracturat vreun matz.
Eu de-a supra ta, si inca 120 de baieti depe TPU.
cat despre intrebare, cea mai buna e pentru femeii este dedesubt, de ce? daca femeia se relaxeza, cea mai buna partida de sex.
Stai ca n-am inteles.cum adica deasupra mea tu si inca 120 baieti de pe TPU?
Adica noi astia, am vrea foarte mult sa te ajutam sa-ti dai seama, trebuie s-o simti pe propria piele, dar eu zic ca si amator cel mai relaxant la femeie este sa stea pe spate, nu trebuie sa-si tina muschi incordati.Intelegi? e mai moale cand e penetrata.maincatias.
Aha.te cred.dar invata sa scrii mai intai.mancati-as.
oricum mersi pentru raspuns.
Dar tot ti-o manc! nu doar mancati-as.
Sincer ma faci sa-mi para rau ca am pus intrebarea.
Inseamna ca-mi fac treaba bine.cand vad o asa bucata. cine nu i-ar manca-o?
Nu raspunde.
Se numeste plictiseala. daca intrebarea mea e stupida inseamna ca e prima oara cand intri pe acest site.
Tine-ti gura...n-ai ce face da-mi adresata ta si vin sa iti arat daca e dreasupa sau dedesubt.
Du-te pe centura si nu te plictisesti...ai clienti sa iti ajunga pe toata viata ta infecta de sobolan.
Si apropo sa stii ca nu e prima data cand intru pe site... aaaaa, si eu nu am zis ca intrbarea ta e stupida.X-(
Oke.nu ma cobor la nivelul tau.noapte buna.papa :*
te pup dulce.
Mânca-ţi-aş.
De ce violaţi limba română?
Doggie style.
Asa e.scuze.manca-ti-as.
Bai copila, uitandu-ma la poza ta de avatar, observ ca nici nu ti s-au copt inca tatele si tie iti arde de intrebari de astea. Ce-i drept, voi sunteti o generatie ****a rau de tot, si sunt sigur ca daca afla maica-ta ce tampenii postezi pe net, te bate pana se schimba guvernul.
Femeia care sta deasupra are mult mai rapid orgasm decat daca ar avea pe 'cineva' deasupra.
Toate or sa zica dedesubt pentru ca majoritatea care sunt incepatoare le e naspa sa nu se faca de ras deci fetele vor dedesubt baietii cam in orice pozitie doar sa fie