Buna, totul depinde de tine si de vointa ta. Daca iti propui sa il uit, vei reusi; dar poate ca nu ai incercat suficient de mult sa il uiti. Daca te tot gandesti la el, nu il vei uita niciodata.Trebuie sa ai ambitia sa il uiti, fa orice altceva decat sa te gandesti la el.
Eu cred ca daca ai incerca sa iti faci un alt prieten, sa iubesti din nou... o noua iubire cred ca te-ar face sa uiti acel baiat.Sunt sigura ca l-ai iubit enorm pe acest baiat pe care nu il poti uita de un an...si eu m-am despartit de curand de prieten si sper sa nu dureze asa mult timp pana sa il uit, sper.
Oricum te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la el, sa cunosti alti baieti si sigur vei intalni unu care sa iti placa si care sa te placa, cu care poti sa ai o relatie si atunci il vei uita pe acesta.
Unele iubiri nu se uita niciodata, doar ca cu timpul ranile se astupa si nu mai doare asa tare sau chiar deloc; insa amintirile raman vii si poate peste cativa ani iti vei aminti cu zambetul pe buze de el, fara sa mai simti nimic, sa fie asa ca o simpla amintire frumoasa.
Accepta realitatea ca s-a terminat si ca niciodata nu va mai fi! Toate sunt trecatoare si gandeste-te ca trebuie sa iti vezi de viata ta ca viata merge mai departe si trebuie sa iti oferi tie sansa de a iubi din nou, si poate sa oferi unui alt baiat sansa de a avea o relatie cu tine. E plina lumea de baieti, poate nu ca acel baiat pe care nu il poti uita, dar fiecare e diferit si deosebit.Cu siguranta ce e al tau e pus deoparte.
Din moment ce nu mai esti cu acest baiat inseamna ca asa a fost sa fie, poate nu a fost el sortit pentru. tine.
NU TE MAI GANDI LA EL! este si dovedit stiintific ca daca te gandesti in mod repetat, daca insisti pe o chestie ajungi sa visezi si noaptea chestia aia.preocupa-ti timpul cu altceva ca sa nu te mai gandesti la el!
succes! :*
Timpul, si vointa. Trebuie sa fii puternica, sa mergi mai departe, si la varsta noastra nu trebuie sa ne oprim, la un singur baiat, si sa suferim. Iesi, distreaza'te, fa cunostinta cu persoane noi, cu alti baieti, socializeaza cu ei, fa lucruri care sa iti ocupe timpul si sa nu te mai gandesti asa mult la el, iesi mai mult timp cu prietenii, si spune asa "Hai sa inchei capitolul asta, ok?", sa incerci sa nu mai vorbesti de el, sa faci alte lucruri noi. Bafta.
Cred ca ai tinut destul de mult la acel baiat din moment de a trecut 1 an si nu l-ai uitat. Te-ai obisnuit sa te gandesti tot timpul la el si acum ai impresia ca nu-l poti uita. Ai nevoie de mai multa vointa si sa iti ocupi timpul cu ceva, poate sa iesi in oras cu prietenii mai mult, sa te intalnesti cu alti baieti, oricum, sa iesi din rutina de zi cu zi.