| CяysƧ a întrebat:

Dece atunci cand o persoana nu te merita si iti face numai rau, tu te gandesti la ea si o iubesti poate si mai mult straight face? Eu nu inteleg daca nu e potrivita pentru tine, de ce nu o poti uita?
>: intrebare de baraj love struck cu

2 răspunsuri:
| Anileda a răspuns:

Trec prin acelasi lucru si crede-ma ca nu o poti uita deoarece o iubesti si nu ai ce face.E totul psihologic... oricat ai incerca sa nu te mai gandesti si sa nu te mai intereseze e exact invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că eşti prost şi nu ştii să apreciezi lucrurile la adevărata lor valoare, te complaci în situaţie şi îţi convine să fii o cârpă.
Buuun, aşa m-am simţit şi eu la prima despărţire. De ce? Ei bine, am ajuns la concluzia că dragostea tâmpeşte. Ajungi să depinzi de partener, de sentimentele sale, de atenţia ce ţi-o acordă iar fără acestea te simţi mort. Tu eşti dispus să te sacrifici întru totul, până la un anumit punct, aici depinde cine părăseşte. Simţi că ziua nu va mai fi aşa distractivă fără el/ea, că lipseşte ceva din tine, va trebui să ai un alt stil de viaţă de acum privind partea asta. Nu mai spui ''te iubesc'', nu mai pupi până la un anumit moment.