Nu toti baietii se gandesc la sex, e gresit sa ii bagam pe toti in aceiasi oala. Sunt si baieti mai seriosi care au ceva mai mult in cap decat...sex!
Eu ma intalnesc toata ziua cu o fata si stau si cu ea in casa si nu ma gandesc niciodata la sex in prezenta ei. E sora'mea, e adevarat.
Oricum, pana sa ma gandesc la sex cand ma intalnesc cu o fata si pana sa ajunga in dormitor cu mine, multa apa trece pe Dunare...Noroc ca are debitul mare!
E doar o prejudecata a fetelor. Dar ele la ce se gandesc? Atunci cum se face ca nu prea apuc sa dezbrac femeile pentru ca o fac ele inaintea mea?!
Gresit e sa te gandesti DOAR la sex si putini fac asta.Insa fetelor (in general) le place sa spuna contrariul pentru a avea o scuza si pentru a sta(pe nedrept) cu o treapta mai sus...
P. S. Ai scris o singura propozitie si ai gresit de la un capat la altul."Dece" e forma de alint a unui nume si trebuia sa scrii "De ce ". Se scrie "baietii" nu "baieti", fiind vorba de forma articulata.Se scrie "cand" nu "cind". Orice intrebare se termina cu "?". Gandeste-te doar la acestea inainte sa-i acuzi pe altii de superficialitate.
Nu toti se gandesc la sex. Tu numai persoane de genul asta ai intalnit? Atunci ar cam trebui sa schimbi anturajul. Sunt baieti romantici peste tot, chiar cu carul; care iubesc si pun sentimente in tot ceea ce fac. Nu neaparat, sex. Trist sa aud din ce in ce mai multe fete care spun ca au fost parasite dupa ce s-au culcat cu prietenul. Fetelor, inainte sa faceti pasul asta, ar trebui sa va cunoasteti partenerul mai mult de 50 %. Nu dupa o saptamana, doua. hopa si gata. Raman dezamagita cateodata cand vad intrebari de genul si sfaturi.
Sfatul meu este : NU te culci cu persoana "iubita" pana nu stii cine este si ce vrea de la tine. Sex sau dragoste?
In mare parte asa avem impresia pentru ca nu stim ce in capul lor. Ii dau dreptate lui @identitate.
Nu poti face o generalizare
1) sexul p. u baieti este o necesitate fiziologica
2) daca baiatul tine la fata si nu e numai p. u distractie de o noapte, atunci el va rabda.
bye bye =)
Ok deci, un baiat nu se gandeste la sex cand se intalneste cu o fata! ci mai degraba cu o anumita fata. de ex : o fata sa fie frumosa sexi si sa arate tare de tot atunci imidiat se gandeste oare fata aceasta cum ar arata desbracata, oare fata asta cat de bine stie face sex ce buze faine are ce sani ce picioare dar mai ales fund. si te imagineaza cu el in pat facand dragoste sex asta daca esti o tipa tare,(frumoasa si sexi).
caci cu siguranta daca eu ca si baiat vad o fata urata fi sigura ca numai sex nu vreau sa fac sau sa ma gandesc cu ea sincer!
de ex: o fata grasa, o fata mult prea silfida asta mult prea silfida, o fata cu o fata de spart badoage (borcane) ect. conteaza ce fel de fata sincer. asa ca daca nu esti in categoria a 2, sa ai grija cu cine vb ca mintea lui e sa te vada desbracata. iar daca esti in gategoria a 2 ai grija sa nu fi jignita ca baieti nu sar cam prea uita la tine sorry. prietenul TPU.
Francesca. gresit toti baieti se gandesc la sex numai cei cu impotenta poate ca nu se gandesc dar, iti zic ca pana si ei se gandesc numai ca nu au sansa si practica. iar acei care nu o recunosc sigur sun gay. scuze dar e adevarat. poti citi comentariul meu ulterior.
Buna! sunt mai multe morive cum ar fi :1 unii din ei nu prea stiu sa atraga o femeie stau cam prost la capitolul sex, si... 2. unii sunt complexati, disperati de sex, si. 3 cam in general cand vezi o femeie frumoasa ca barbat primul lucru nu te gandesti cum ai vedeao la cratita, sa spele rufe, copii, etc. deci se gandesc la sex " doamne ce buna e... "; cam atat in general, evident sunt si cazuri speciale dar mai rar
Salut! sa stii ca nu toti se gindesc la fel. dar unii da. un moti este ca poate ei propun unei fete de ex pentru a vedea ce prezinta si daca mai are sens sa se intilneasca cu ea,. unii din necesitate. iar altii din dragoste.
Fetele habar nu au ca baietii au nivelul de testosteron(principalul hormon sexual) de 10 ori mai mare decat ele. Mai sunt si indivizi care din cauza alimentatiei si a modului de viata in general manifesta scaderi mari ale acestui hormon de unde rezulta si o dorinta sexuala scazuta, probleme de fertilitate etc.
Testosteronul total la fete este in general intre 50-100 ng/ml pe cand la baieti este intre 300-1000 ng/ml. Trageti concluziile...
Nu toti baietii se gindesc la sex cind se intilnesc cu o fata
dar majoritatea asa se gindesc din pacate sunt insa si baetzi care se gindesc la o relatzie serioasa
in concluzie baietii care vor sex sa caute o fata care tot e dornica de sex
selesta întreabă:
anonim_4396 întreabă: