Daca ti-ar fi prietena buna ar face orice sa te vada fericita, in cazul de fata e exact contrariu, vorbeste cu prietenul ei spune-i ce face iubita lui
Cred ca ar fi cazul sa nu o mai consideri cea mai buna prietena! Totodata sa iei unele masuri drastice in asa fel sa o mai linistesti un pic! Mna este ca o concureenta intre voi doua doar ca ea.a uitat sau poate nici nu te considera cea mai buna prietena asa cum o consideri tu pe ea,! Ea Te considera Doar ca pe o rivala..adesea..se intampla asta intre voi fetele.ok?!
Asta inseamna ca nu iti este cea mai buna prietena. O prietena adevarata te-ar fi ajutat sa treci peste, sau sa fii cu acel baiat, parerea mea. Eu zic sa ai o discutie luuuuuunga cu ea, si daca tot asa se poarta cu tine "da-i papucii" Succes!
"De ce cea mai buna prietena a mea nu vrea sa ma vada fericita." - draga mea, nu stiu...
Insa iti spun ca nu iti este prietena adevarata daca face astfel de gesturi, probabil este invidioasa pe tine din anumite motive, si nu mai stie cum sa-ti faca rau. Stii vorba aia, nu? "Nimeni nu scutura pomul fara rod."
Te sfatuiesc sa nu-i mai spui nici un lucru pe care tu il consideri secret, sau altceva de genul ca placi un baiat si incet, incet sa intrerupi orice legatura cu ea.
Pentru ca e geloasa si cel mai probabil situatia ei sentimentala nu o implineste suficient. Simte nevoia ca si cei din jur sa fie nefericiti. O astfel de persoana nu iti este prietena si cel mai sigur pentru tine este sa te indepartezi de ea. Bafta!
Cu siguranţă nu e cea mai bună prietenă.Nu merită acest titlu. Vorbeşte cu ea. Întreab-o de ce este atât de posesivă, de băgăcioasă. Dacă continuă să fie atât de invidioasă şi rea cu tine, îndepărtează-te.Nu are rost să te macini atât din cauza unei tipe care nu merită prietenia ta.
Discută SERIOS cu dânsa.
Pentru ca este un prieten din accela care te inteapa cand tie lumea mai draga sfatu meu las-o in pace du-te la baiatu ala si zi ca iti place de el si mai treci pe la orele de romana bafta
Un singur lucru iti spun....NU ITI ESTE PRIETENA cu adevarat, fara sa te superi, dar daca iti este o prietene adevarata si care chiar tine la tine nu iti face asa ceva.Mai bine te lipsesti de asemenea oameni.
Inseamna ca nu este prietena ta cea mai buna! Ar trebui sa-i da-i pace, nu mai vorbi cu ea. Dar primul lucru ar trebui sa vorbesti cu ea, iar apoi cu prietenul ei (daca ai zis ca va intelegeti bine), vezi ce zice si el. Daca tot asa se va comporta cu tine, atunci "pa si pusi". Nu merita iti zic eu! Take care :*
beausingurlamasamea întreabă: