Buna, nu e adevarat, nu toti baieti insala, asta e parerea unora, nu toti sunt la fel...Si fete sunt multe care insala, nu?
Poate cu gandul insala sau cand se iveste o ocazie poate insala baiatul, dar numai pentru. distractie dar tot la persoana iubita se intoarce. Dar cand un baiat iubeste cu adevarat o fata, nu cred ca o insala, sunt unii care desi iubesc fata o insala, dar nu toti.
Asa cum sunt si fete care insala din mai multe motive, ori nu sunt satisfacute, ori monotonia, ori nu tine suficient la iubit, ori acesta e rece cu ea...sau poate vrea ceva nou, sa vada cum e, sti cum e, curiozitatea, poate si anturajul sa influienteze.
Nu putem generaliza, unele fete care au fost inselat cred ca toti o fac, mai sunt si baieti care spun ca toti insala doar ca sa se arate ei mari gigolo in fata fetei.
Depinde ce intelegi tu prin a insela. Daca tu consideri ca si a vorbi cu alta fata decat iubita inseamna a insela inseamna ca toti baietii si toate fetele din lume au inselat macar o data in viata. Flirtul place oricui si foarte multi il practica. Nu cred ca e cineva care sa nu aiba placere cand flirteaza cu o persoana de sex opus. Totul se rezuma la a face pasul decisiv. Normal ca daca o fata care are o atitudine placuta vrea sa te cunoasca un pic mai bine accepti. Asta pentru ca iti place atitudinea ei poate. Poate chiar te imbratisezi cu ea, glumesti si altele. Inselatul vine atunci cand transformi o intalnire cu o persoana intr-o relatie. Relatie nu inseamna ca te vezi cu fata aceea de foarte multe ori. Relatia pleaca de la sarutari constante si ajunge pana la intretinerea de relatii sexuale cu o persoana. Daca te saruta o fata asta nu inseamna ca iubita ar trebui sa te certe si sa faca mereu crize. Aceste lucruri se intampla. Sunt firesti. Unul, doua saruturi si cateva glume nu inseamna a insela. A insela inseamna cand vrei sa ai o relatie cu alta persoana decat iubita. Atunci cand ai doua relatii concomitent. O relatie nu este sanatoasa cand nu esti liber sa flirtezi cand vrei. Asta inseamna distrugerea a tot ce inseamna o relatie. E drept ca trebuie sa ai o anumita decenta si de obicei sa fii mai retinut in prezenta iubitei cu astfel de gesturi. Dar asta o faci pentru a ii dovedi ca o respecti si ca o iubesti. Consider ca in alte cazuri esti liber sa flirtezi cat vrei fara sa te simti vinovat daca tu nu intentionezi sa faci din conversatia cu o fata o relatie. Relatie in acest caz inseamna si o aventura de o seara daca vrei sex de la fata aceea. Eu de exemplu am foarte multe prietene. Asta ar insemna ca zi de zi sa imbratisez si sarut pe obraz macar cate una. Si ar insemna sa ne distram impreuna si sa ne simtim bine. Asta nu inseamna ca insel iubita mea. Daca eu ma inteleg foarte bine cu fetele si suntem foarte apropiati nu inseamna ca as duce orice relatie de prietenie la o relatie de iubire. Daca ajung in situatia in care sa am anumite sentimente pentru alta fata decat iubita pun in balanta cu atentie atat rationalitatea mea cat si credibilitatea sentimentelor. Si in functie de aceste doua lucruri ori ma despart de iubita pentru a cuceri fata respectiva ori intaresc relatia cu persoana iubita si incerc sa reduc din apropierea fata de aceea fata. De obicei nu e cale de mijloc. Daca simt ca nu sunt multumit in relatie renunt chiar daca nu am alta varianta si sunt singur apoi. Nu sunt genul care sa ma leg de himere la nesfarsit. Nu sunt genul care sa aiba amante. Am o iubita. Daca persoana care are acest statut in viata mea nu corespunde cerintelor caut alta fata.
Băieţi înşeală atunci când nu iubesc. Dacă ar simţi cu adevărat iubire pentru persoana cu care e atunci nu ar înşela. puţini iubesc, de aia puţini băieţi nu înşeală.
Sant de aceiasi parere cu tine, dar eu extind acest lucru la barbati! Un raspuns ar fi ca barbatii nu au fost conceputi de la inceputul inceputului la monogamie. Pentru ei poligamia este starea normala.Sunt monogami prin educatie, constiinta si constrangeri ale societatii. Si tinand cont ca sunt mai putini pe Pamant decat femeile si ca se urmareste propasirea speciei...ar fi logic acest lucru.Asta nu inseamna ca si sunt de acord cu acest lucru, eu, ca femeie. Dar intreaba un barbat si ai sa vezi raspuns!
Cred ca vor sa incerce ceva noi si nu sunt siguri pe sentimentele lor. Totusi, si femeile inseala, trebuie sa recunpastem .
Mai tata, nu stiu unii oameni decat sa dea cu generalizari si insulyte in toate directiile, probabil cauzat de frustrari personale (cum ar fi ale "persoanei" care nu avea ce face).
Deci eu sunt tipa si pana foarte recent am dat numai peste baieti care ar jigni suinele daca le-as zice ca sunt "porci" n-am mai generalizat pentru ca problema e in calitatea oamenilor in general nu ca au barbatii o probema de nu isi pot tine pantalonii pe ei.
Intr-o relatie serioasa, bazata pe respect, partenerul isi anunta prietena "stii, e alta mai faina, asta e". Daca apare inselatul, probema e in lipsa comunicarii sau in dereglari sexuale la unii.
Deci sa nu generalizam. Cum au putut ai mei sa isi fie fideli 32 de ani pot si altii.
Si exista si destul de multe fete care inseala, deci nu e nimic nou sub soare. Spor si folositi-va energia in a va tine partenerul fericit decat in a banui daca inseala sau nu. Ca daca e asa cum zice intrebarea, atunci ce rost mai are sa incerc macar sa stau cu cineva daca oricum ajunge in patul alteia?
Degeaba, ca nu-i plateste nimeni sa stii ca sunt si baieti care nu inseala si astia nu inseala pentru ca stiu ce sa isi aleaga si se multumesc cu ceea ce au. ce rost are sa imi bat capu nu mai bine imi caut o fata care ma multumeste, primesc tot ce vreau de la ea si de ce sa o insel cu alta? ca sa cheltui bani in plus cand cu banii aia as face-o pe ea fericita cu un cadou in plus. barbatii inseala cu femei si femeile inseala cu barbati deci nu mai acuza atat barbatii ca si femeile inseala la fel, daca eu sa zicem ca imi insel iubita cu una tu crezi ca aia in momentul in care e cu mine nu inseala pe altu? sa o crezi tu ca nu. deci eu ma mandresc ca nu insel desi prieteni mei rad de mine ca ma multumesc doar sa privesc o alta fata.
pa pa
Baieti insala doar atunci cand nu simt ca persoana iubita are aceleasi sentimente in orice caz nu toti inseala
Pot insela din diverse motive:poate nu-si iubesc partenera, poate simt sa aduca ceva "nou"in relatie, poate simt nevoia de o amanta sau pur si simplu au nevoie de senzatii tari
Stiu si cazuri in care sunt de ceva ani impreuna, dar insala ca pur si simplu nu se pot stapanii.
Nu poti compara barbatii si femeile, caci ambele categorii insala, mai devreme sau mai tarziu.