Pentru ca sti! ca persoana nu iti impartaseste sentimentele pentru ca asa trebuie sa fie pentru ca iubirea este cel mai frumos sentiment dar si cel mai dureros! pentru ca fara tristete nu exista iubire iar fara iubire nu exista durere si nimic nu ar fi dacan ua r fi iubire cand iubesti si esti iubit esti fericit cand relatia s-a terminat esti trist cand iubesti si sti ca iubrea nu e impartasita de persoana iubita te doare iti vine sa urli sa strigi dar tot o iubesti! am dreptate? totul tine de iubire gelozia din cauza iubirii! invidia din cauza iubirii o iubesti dar e cu altul nu il invidiezi? E o viata asta este firul vietii si nimeni nu il poate inoda imi pare rau...
Doare fiindca nu-ti lasa nici o speranta.Vezi cum,obiectul pasiunii tale e pierdut pe veci.
Doare fiindca ai pierdut tot ce vroiai mai mult,refuzul te lasa fara suflare.
Doare fiindca pana si visele ti le omoara si va trebui sa induri singur fiecare maine.
Dar,tot ce nu te omoara,te face mai puternic.
Se cheama maturizare.
Se cheama sa poti rezista la orice in viata si, crede-ma, inca n-ai vazut nimic.
Astea sunt etape ale vietii si tu trebuie sa treci prin ele ca sa nu mai suferi si inteleg ca viata mai e injusta cateodata dar nu totdeauna.
Pai doare atat de tare deoarece toate sperantele tale de a fi cu acea peroana sunt distruse. Cred ca fost foarte dureros pentru tine cand ti-a spus ca "ar fi mai bine pentru tine daca nu ai mai avea sentimente pentru mine". Doare atat de tare pentru ca dragostea nu iti este impartasita. Ea intr-in fel sau altul tea ranit prin acele vorbe, adevarul este ca nu poti sa obligi pe cineva sa te iubeasca, si asa e legea vietii suferim iar mai apoi cand intalnim pe cineva suntem pe deplin fericiti crezand ca am gasit dragostea adevarata. Mai devreme sau mai tarziu vei intelege ca viata merge mai departe indiferent ce s-ar intampla si tu trebuie sa fii tare. Hai ridica capul sus si mergi mai departe o sa intalnesti la un moment dat pe cineva care sa te faca fericit. Eu sper ca te-am ajutat si iti urez bafta in continuare!
Crede-ma stiu cum te simti..., dar ce sa-i faci ...trebuie sa trecem si prin etapele astea
Stiu ce simti pentru ca si eu am trecut prin asta. Ce am facut eu : am zacut vreo 2 luni de zile,trist,pana cand mi-am schimbat punctul de vedere (perspectiva). Adica,trebuie sa privesti situatia cu detasare,fara sentimente, sa observi unele chestii, sa te autosustii (automotivezi) si sa ajungi sa iti dai seama ca asta e doar o etapa a vietii.
PS : o melodie pentru tine::: C C Catch - 'Cause you are young.
PS: