| Funditssa a întrebat:

Dece e asa inportant sa fi virgina? Funditssa +vot totii!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca asa omul spune ca tu esti o comoara care a fost special pastrata pentru el (respectivul).

| R_8074 a răspuns:

Pentru unii nu e important. E cel mai frumos sa ramai cu o fata virgina, baiat fiind. Pentru ca stii ca e doar a ta, e "curata" daca intelegi ce vreau sa spun, accepti cu mai multa tragere de inima o fata care a mai avut contacte sexuale cu alti baieti dar una virgina stii ca e doar a ta si e un sentiment frumos. Asa e si in cazul fetelor, cel putin la mine, am fost virgini amandoi si sunt foarte fericita acum.

| Allexis a răspuns:

Pai, nu e deloc important sa fii virgina. Doar pentru baieteii fara experienta sexuala este. Restul zic sarumana daca nu dau peste virgine, pentru ca fetele care nu sunt virgine stiu cat de cat ce sa faca in pat happy

| Forevăr a răspuns:

Pai pentru ca primul tau sot se va "mandri" ca prima lui nevasta e virgina si el a fost primul care a dizvirginat-o big grin

| Julia89 a răspuns:

Da e virgina o face cu unu si apoi cu alti ha ha nu e important, parca barbati sunt virgini, la ei de ce nu conteaza? plus ca o fata cu o viata sexuala activa are si experientza.asta nu inseamna sa o faci cu 15, cu primul care iti iese in cale si sa ai 14 15 ani. dar daca nu se potriveste primul na asta e altu.la mine a mers de 1 data.

| CodrutM a răspuns:

Din doua motive:
Primul, si cel mai important este ca majoritatea (nu stiu ce procent, dar majoritatea) se subapreciaza. Le e frica ca nu ar pute-o satisface, ca au penisul nu-stiu-cum etc. Fiind virgina, este stramta, mai ales ca nu o sa isi dea seama cum te descurci pentru ca nu are termen de comparatie.
Una experimentata (ca sa nu zic treantza) ti-ar putea rade-n nas.

Si al doilea motiv. Te amagesti cu siguranta ca ai un partener de incredere. Plus ca te impresioneaza cu falsa-i puritate.

Ma scuzati daca vi se pare ca am generalizat.

| СЛивка a răspuns:

De exemplu eu sunt virgina, pentru mine este un avantaj foarte mare, pentru ca majoritatea fetelor din clasa mea nu mai sunt virgine si auzi de fiecare data vorbe despre ele.iar pentru mine mereu se gasesc cuvinte de lauda.am 17 anisori si nicaeri nu ma grabesc.TOT LA TIMPUL LUI.iar timpul meu va fi atunci cind imi voi gasi persoana de incredere...E IMPORTANT SA FII VIRGINA.

| alliwtsa a răspuns:

Pentru a-ti impune inocenta si naivitatea.Plus ca este un semn al iubirii adevarate atunci cand esti cu un baiat.El va fi mandru si va stii ca il iubesti daca ii oferi ce ai tu mai de pret.Bine...acum in zilele astea nu se mai pune pret pe virginitate.

| DE3a94 a răspuns:

-pentru ca lumea te vede altfel daca esti virgina!
-pentru ca iubitul tau stie ca nu ai nicio boala pe care se ia prin intermediul sexului
-pentru ca stai linistita cand hormonii o iau razna (daca nu mai esti virgina e cam riscant, si e posibil sa sari pe primul care iti iese in cale, acum depinde si de persoana si de control)
Da te bate vreun gand?

| Andreyuyu a răspuns:

Depinde la cine te referi eu iti voi spune la baieti. Baietilor le convine cand o fata e virgina pentru ca in zilele noastre nu se mai intalneste asa ceva prea des pentru ca marea majoritate a fetelor o fac cu primul care le iese in cale si dupa sunt dezamagite ca leau parasit sau ceva de genu sti dar marea majoritate a baietilor vor s-o faca cu o vvirgina ca sa se dea mari intre ei sti ca asa ceva nu se prea mai intalneste.cam incurcat scuze dar sper ca te-am ajutat a fost vorba si despre fete aici asa ca n-am mai continuat. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cel care e primul se poate mandri cu asta...eu am 19 ani si sunt cu prietenul meu de aproape 2 ani si ma respecta foate mult ca a fost el primul barbat din viata mea.

| tomi10 a răspuns:

Buna este important pentru ca cand vei fi mare si vei avea un sot si veti face... el va vedea si te va intreba s va crede ca esti cine stie ce doamne fereste ai grija.

Întrebări similare