Hmmm, s-ar putea sa fie secretie vaginala mai abundenta, asa am avut si eu si inca mai am. Si asta apare cand trebuia sa iti vina deci s-ar putea sa iti vina pentru prima oara. Succes :-s :*!
Numai barbatii ejaculeaza, tu probabil ai o leucoree( secretie vaginala) mai abundenta.
Pentru pinky: da, este adevarat ca si femeile pot ejacula, dar doar atunci cand sunt foarte excitate, si au orgasm puternic. Dar din cate zice ea, nu e excitata cand pateste asa ceva, deci CLAR nu ejaculeaza, ci dreq stie ce'o fi, lichidu ala care cica "curata" pi**a
Tu fato nu ejaculezi)
asta nu se cheama asa
Este secretia vaginala pe care o ai nu se cheama ejaculare
Inseamna ca in 1 an 2 sau ma rog o sa-ti vina menstruatia
Si fetele ejaculeaa app:))
Sunt rare cazuri dar sunt:D http://sex.pentrunoi.net/ejaculare/ejaculare-feminina.html
Tu ejacuezi cand esti pe ciclu? Misterios... o sa intri in Cartea Recordurilor
Vaii;)). Este vb despre secretia vaginala. Secretia vaginala este un lichid transparent sau de culoare alba provenit din interiorul vaginului tau. Are rolul de a proteja vaginul impotriva uscaciunii si a infectiilor. Acest lichid apare cu ceva timp inainte sa-ti vina prima menstruatie si nu numai. Deci nu este un motiv de ingrijorare, este o schimbare a corpului tau si este ceva normal. Intra pe www.noifetele.ro si vei gasi mai multe informatzii.
sofiasofyy întreabă: