Capul pe umeri il au toate fetele. Gasesti si fete cuminti,la ce te referi tu. Dar pentru ca fetele din ziua de azi sunt innebunite dupa atentie, e asa care da mai mult cu ala se duc. Dar tu daca stii cum sa te porti cu o fata si stii sa ii acorzi ce are ea nevoie ai sa vezi ca nu sunt toate c***e cum spun baieteii astia de pe aici, care probabil au stat cu mana la... treaba lor sa vada ce fac, si ai sa poti sa ai langa tine o fata cum vrei tu.
Citeste raspunsul pentru "orangerose" pentru a vedea la ce ma refer cand zic "cu capul pe umeri".
Vreau sa zic ca este trist cand vezi fete sau baieti de 12-13 ani care fumeaza doar pentru a se adapta grupului lor sau pentru ca te face "cool".
Nu inteleg cum cineva fumeaza chiar daca stie posibilile consecinte ale tigarilor. Iti distrugi corpul + cheltui bani.
Intelegi acum la ce ma refer cand zic "cu capul pe umeri"?
Te-am inteles de la inceput. Iar persoanele de 12-13 ani care aleg sa fie asa este strict problema lor,viata lor, ei si-o strica. Dar ti-am spus exista si fete cu capul pe umeri cum le spui tu, asta incerc sa iti spun care inainte sa faca unele lucruri stau si gandesc de 2-3 ori inainte de a le face. Si nu le fac doar ca sa fie cool. Si bravo lor care reusesc sa nu aibe totusi scaparile astea si sa fie cu capul pe umeri.
Sunt uscaturi si de o parte si de cealalta. Sunt 3 posibilitati:
1) ramai singur/a toata viata, cam nasol, da asta e, ai incercat, nu gasesti persoana potrivita etc.
2)treci la tabara cealalta, daca ai asemenea inclinatii (schimbarea orientarii sexuale), daca nu vezi punctul 1 si 3 .
3)La un moment dat e posibil sa intalnesti persoana care este compatibila cu tine, unii/unele au mai mult noroc in privinta asta, altii/altele mai putin. Daca nu incetezi sa cauti, sansele sunt de partea ta.
Este deosebit de dificil sa le ai pe toate . Generalizarea nu duce la nimic bun, cel putin in cazul asta. Probabil ca sunt, dar mai greu de gasit, asa cum si de partea cealalta unele fete/femei se intreaba de ce sunt baieti/barbati cu capul pe umeri mai greu de gasit. Valorile morale nu prea mai sunt ce au fost, cavalerismul e in coma profunda, dupa cum ilustreaza si media... si problema se tot agraveaza; pana cand nu stiu, poate vor disparea de tot eventual (persoanele cu capul pe umeri), poate nu. Timpul va decide probabil.
Ma cu**elor care scrieti aici ca baietii nu sunt cu capul pe umeri... sa stiti si voi ca cei mai multi dintre baieti sunt cu capul pe umeri in afara de cocalari si fete 99% din populatia romaniei de fete sunt cu**e. Daca ati face asa si in alte tari precum marea britanie ati fi date la o parte pentru ca asa ceva numai la noi in tara gasesti, mai ales cand vezi cate o proasta care se crede bine aparata te injura ii dai una de ii sar toti dintii din gura si apoi numai comenteaza deloc. ASTA E ROMANIA! Este greu sa gasesti o fata cu capul pe umeri.
Nu generaliza . Eu pot spune ca sunt cu capul pe umeri, dar nu am gasit pe nimeni care sa fie cu capul umeri. Deci in general baietii nu sunt.
Dar baieti cu capul pe umeri de ce nu exista in ziua de azi? Si de unde deduce-ti ca toate sunt c**ve? Le-ati verificat pe toate?
Nici voi nu sunteti sfinti, asa ca suntem chit!
Se vede ca si tu, ca si mine, nu ai intalnit o/un fata/baiat cu "capul pe umeri".
Cand am zis cu "capul pe umeri" ma refeream sa aiba ceva materie gri in cap, if you know what I mean.
Incerc sa-ti zic ca un baiat cu "capul pe umeri" nu ar zice ca toate fetele sunt curve. Ar zice ca 99% sunt. Glumesc, oricum ideea e aia.
Speranta moare ultima.
Momentan am alte prioritati in viata, nu sunt in cautare de baieti! Dar am spus aia, fiindca am incercat doar sa ii observ si unii din ei par scosi din jungla si adusi in societate cu forta!
Stiu la ce te-ai referit, doar pentru ca mi-a fost lene sa pun in ghilimele, asta nu inseamna ca nu am inteles.
La asta m-am referit si eu cand am ti-am adresat aceeasi intrebare. Dar nu mai conteaza, mersi pentru reply!
Succes, numai sa nu dezamagesti!
Vezi ca "deduce-ti" se scrie impreunat (deduceti)
Mea culpa, nu toti excelam in gramatica! Se mai intampla.
In alta ordine de idei, de ce imi insiri mie acele "posibilitati"? Nu apar specia feminina, sunt constienta de cate c**urve sunt in showbiz si pe care proastele le iau drept model pentru viitor.
Doar ca nu mi-a placut afirmatia " toate"! La fel cum nici eu nu afirm, desi as putea fiindca pana acum numai "unicati" am vazut si intalnit, ca toti sunt c**urvari si duc lipsa de educatie, nu e corect nici voi sa afirmati ca "toate sunt c**urve!
La fel cum ai spus si tu, sunt uscaturi si de din partea speciei feminine si din partea speciei masculine, lucru pe care si eu l-am afirmat subtil in primul meu raspuns.
Numai bine!
Am corectat, imi cer scuze nu era raspunsul pus unde trebuie XD
Spune-mi la ce te gandesti cand spui " cu capul pe umeri ", descrie-mi fata care nu este cu capul pe umeri si cum ar trebui sa fie cu capul pe umeri.
O fata care sa nu fumeze, sa-si dea seama ca tigarile sunt doar daunatoare sanatatii ei si celor din jur. Cu aceasta propozitie am eliminta 70-80% din fetele din Romania. 70-80% Fiind optimist.
O fata spontana, nu un robotel care sa faca in fiecare zi acelasi lucru fara a se bucura de micile lucruri in viata.
O fata care sa-si foloseasca creierul pentru a gandi. P.Saca toti am face acest lucru sunt sigur ca lumea ar fi fost un loc mult mai bun.
Cred ca sunt de ajuns aceste descrieri pentru a-ti face o idee despre ce tip de fata vorbesc.
Hmmm... eu cred ca nu este greu sa gasesti o fata cu capul pe umeri in ziua de azi. Depinde unde o cauti. In club, la scoala, echipa de majorete?
Treaba cu fumatul ramane de discutat. Stim cu totii cat de curiosi suntem si ca imbratisam vorba 'tot ce este cool si la moda este bine'. Fiecare este liber sa aleaga. Daca eu de ex. vreau sa fumez - bine. E viata mea? Crezi ca eu nu stiu ce zic aia la tv si ce scrie pe panourile publicitate? Ei si? sunt atatia oameni care fumeaza, ce conteaza unul in plus? Vreau ca prietenii mei sa nu ma creada fraiera si vreau sa nu rada de mine. Cam asa e cu fumatul. Cam asa e si cu cealalta problema - virginitatea. Uite, eu, spun ca o fata cu capul pe umeri este fata care nu se lasa influentata de nimeni. Fata care nu asculta de sfaturile prietenelor lansand la o parte vocea care striga in capul ei ceea ce e bine sa faca.Pentru ca ceva are in cap. Fata care se comporta normal si care vorbeste limba romana asa cum a invatat. Fata care este in stare sa recunoasca adevarul. Fata care se opune atractiei, asta care nimiceste de tot mintea si tot ce este in minte. Fata care nu se inseala singura. Fata care are demnitate. Fata care vrea ceva de la ea insasi. Dar nu cred ca asta conteaza, ce cred eu. Cert este ca noi, spunem despre voi acelasi lucru si nici noi nici voi nu ne cunoastem desi vedem si credem atatea.
Ai dreptate, este trist sa vezi toate astea. Prietenii tai se apuca de fumat si zic : deci daca nu fumezi si tu nu mai umbli cu noi, hai ca e misto.ce naiba faci? Fumezi si tu. ca altfel nu mai vorbesc aia cu tine.
Cat despre fetele profitoare... [ baieti profitori nu sunt? femeia este atrasa de barbat iar atunci cand fata are 12 ani si baiatul 18 ce zici? ]
Te atrage tipa x pentru ca este buna, da buna de tot si nu e chiar proasta dar are o problema sau mai multe... ii plac cartile dar nu manualele. Pe aia mai draguta dar fara prea multe de la mama natura nu o vezi si treci la urmatoarea si aia e la fel ca prima, si ca a doua, a treia.Probabil deja aberez pentru toti
Mai mereu gasesti numai "profitoare" dar sa gasesti o fata foarte ca lumea e greu... eu am reusit sa gasesc aceea fata chiar aici pe TPU pot spune ca e 1 la 100000000000 ai rabdare poate gasesti si uh