Fetele care nu vor sa si-o puna din prima sunt destepte, tin la reputatia lor si poate chiar la sanatatea lor, de ce nu?!
In general baietii, dupa ce fac sex cu o fata, se satura de ea, o mai si barfesc in fata altor fete sau baieti/"luati-o si voi, ca merge''/ si cauta alta "gaura" in care nu fac altceva decat ce au facut si in precedenta...mare scofala...si sunt tare mandri de scula lor.
Tot respectul meu pentru aceste domnisoare care tin la demnitatea lor... iar baietii lasati pe uscat...sa invete sa inoate si pe acest "teren" nu numai in fete primitoare si gata oricand de sex, neavand importanta cu cine... sa intre si-atat...pfu!
probabil pentru ca nu vor sa fie catalogate ca si 'usuratice' daca cedeaza din primaasta cred, depinde de fiecare si cat de mult tine o fata la reputatia sa plus ca.ar faceo din prima daca ar fi chiar din dragostenu mai zic daca e virgina, ai de asteptat
Dar tu o pui cu oricine? sigur iti cauti numai fete dragute... ei, c-am asa sta si cu fetele - nu accepta pe oricine... iar daca este si badaran, cu atat mai putin...
Sa spunem k ai fos cu o fata care ti-a cedat din prima
dupa ce ai obtinut ce ai vrut de la ea ai lasat-o balta...asta in primul rand
iar in al doilea rand te duci si te lauzi prietenilor tai k uite m-am f***t cu asta! o curva, o strikata dar buna care sa lasat usor din prima.
cand spun asta baietii nu se gandesc ca tot ei le-au strikt pe fete? nu isi au si ei partea din vina k vroiau atata,, distractie"?
deci fetelor nu cedati din prima seara
succes
Sunt si fete care vor din prima. Daca o fata cedeaza din prima seara, voi baietii, nu o sa ii mai dati atentie decat pe moment!
Daca fata vrea o relatie, nu trebuie sa para curva, deci nu cedeaza.
Pentru ca se respecta,, tu daca ai fi fata ti-ai pune-o din prima? nu cred,,, si pentru ca nu sunt numia parasute,, care vor sex,, dra nimeni nu le respecta si nimeni nu-si doreste sa fie un wc,,, pentru ca asta devin
Ca dupa aia s-o lasi cu ochii in soare? mai gandeste-te... daca vrei o fata din asta gasesti cate vrei pe centura
hmm... tu i-ai spune unei fete din prima, ca o ai mica rau?
bingo
xoxo, mary
Pentru ca dupa aceea o sa fie considerate curve daca o fac cu primul venit din prima...
De ce sa o facem din prima? Nu mai bine va fierbem? Te bucuri mai mult de un lucru dupa ce ai luptat pentru el...asa...din prima.ar fi inca una la numar si nimic mai mult Ceea ce nu isi doreste nicio fata. poate doar shtearfele! Mai bine o faci dupa 2-3 intalniri k sigur esti mai excitat si iti doresti din ce in ce mai mult sa te culci cu respectiva...asa ca.rabdareeee!
Cu toate ca daca vb cu Harry Potter in ziua in care vrei sa te culci cu vreuna.si ai destula vrajeala in tine...sigur reusesti! DEpinde si cu cine vrei.ca de ex daca gasesti una intepata si a dracu ca mine.nu prea reusesti.trebuie sa fiu prea beata ca sa poata trage cineva de mine...si sa reuseasca sa se culce cu mine din prima seara/zi in care m'a intalnit!
Din prima insemnand?din prima zi.prima saptamana? de prima data cand o spui?
Pentru ca unele dintre noi nu suntem parasute. si stim ce este mai bun pentru noi
De ce sa si'o puna din prima? unde atata graba? daca e .....si'o pune stai flex si din prima daca nu mai astepti
Cred ca trebuie mai intai sa-l cunosti, sa vezi daca merita sa faci lucrul.Eu nu am acceptat din prima sa fac pentru ca am zis sa vad mai intai cum se comporta.
Ba vor tipule. tu nu citesti pe TPU varsta de incepere a curviei? 12-14 ani.si numai tiganii se casatoresc la varste asa de inaintate.noi romanii intai curvim dupa aia copilarim, si pe la frageda varsta de 40 de ani VA faceti o familie casatorindu-va cu una din acestea deja cu un copil sau doi.si astfel aveti familie. si traiti fericiti pana la adanci batranete.
Bună.
De ce din prima? Cumva am semnat un contract cu voi?
Ne-am cunoscut şi peste 5 minute suntem în pat! Ce-i asta? Bătaie de joc!
Vrei ceva la "foc automat", fuga la centură. Pleci şi satisfăcut şi cu banii luaţi şi cu o boală ca drept amintire de la o fată "focoasă". Îţi meriţi soarta.
Într-o prietenie, relaţie, dragostea vine în timp!
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: