| Vlad327 a întrebat:

Dece fetelor le plac baieti care vorbesc urat cu ele nu le lasa in pace isi bat joc de ele si nu pe cei care se poarta frumos cu ele le apreciaza si altele?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Nu stiu exact pe ce baza functioneaza unele fete, unele doar, dar atata am invatat si eu, k (unele repet) fete iubesc baietii rai. mi se pare si mie f deplasat sa stai cu un drogat si un vai si amar, care nu lucreaza nu nimic, care iti da bataie mai multa k mancare. prafu se alege de viata lor, da nu ai cu cine! am intalnit si eu in drumul meu fiinte de genu asta si efectiv n-am reusit sa vad de ce dracu stau cu animalele alea. iubire k iubire da.da-o mah dracului k aia nu-i viata

6 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Sa zicem ca sunt fete care cred ca pot cuminti baietii de genul asta. Si de obicei ele sunt cele care se ard, dar cine le poate condamna ca vor sa incerce?

| Woodenpints91 a răspuns:

Depinde de fată. Dar dacă te porţi prea frumos cu ea, intri la zona prietenoasă şi nu-i mai pui în veci mâna pe ţâţe.

| Giulia97Anna a răspuns:

Cine dracu a zis ca fetelor le place asa ceva? Numai naivele si proatele accepta asa ceva, eu nu as accepta.

| RAY a răspuns:

O fata intreaga la minte apreciaza limbajul decent si frumos, dar lipsa educatiei isi pu-ne amprenta pe ele

| loveyouters a răspuns:

Eu apreciez un baiat care stie sa imi vorbeasca frumos. poate ca celelate sunt fara educatia de acasa.

| AnkiiBebelushha a răspuns:

Buna Vlad eu una imi aleg iubiti dupa caracter desi am 13 ani, am crescut printre golani si am o viata forte periculosa, icerc mereu ca cu baieti care imi plac sa ma dau o fata cuminte dar nu prea sunt, cam toti prieteni mei si din anturaj si din viata conjugala nu prea sunt cuminti si nici devreme acasa. Sper ca mai inteles.