Daca stai sa te gandesti sunt 2 variante.
1)Au fost folositi de alte fete, au suferit si acum sunt bulangii cu fetele
sau
2)Pur si simplu sunt prosti, nu au educatie/bun simt!
Pentru ca pot, pentru ca fetele se uita numai dupa genul asta de baiat, pentru ca le merge de fiecare data, pentru ca mereu fetele cred minciuna cu "nu toti sunt la fel" (pe care a zis-o si flavius), pentru ca acceptati, pentru ca asa au vazut in alta parte, etc.
Apropo, "nu toti sunt la fel"
Pentru ca nu sunt responsabili sa duca relatia pana la un capat decent, nu sunt suficient de maturi, sau le place sa profite cu buna stiinta.
Wow,cunosc si eu trei baieti care se ataseaza si sufera dupa cineva atat de mult..am mai vazut raspunsuri de ale tale poate mai vb(flaviusss)
Combinatii pe TPU, chiar eram curios daca se fac si "din astea". Ma gandeam sa pun o intrebare in gen, dar mi era ca zice lumea ca vreau sa agat aici .
Combinatii pe TPU. Chiar eram curios daca se fac din astea. Vroiam sa pun o intrebare in gen dar mi era ca zice lumea ca vrea sa agat.
`Dra e destul de greu sa gasesti pe cineva care sa te placa pentru. ce esti.sa curvele astea care isi gasec baieti cu un caracter super si il strica facandui sa sufere si cand noi ne intalnim cu acel baiat patim asa cum a facut curva aia.o sa-si revin avreodata lumea asta la normal?
Cas smecheri...Da nau ce face si nu-s singuri cand isi bat joc deci mai bine nu-i baga in seama...
Nu toti sunt stai linistita. Eu unu nu pot, in schimb eu insa ma atasez repede de o fata si ajung sa tin la ea foarte mult si foarte repede si sufar enorm dupa ea. Asta sunt eu nu am ce face
Simplu!
Asa sunt ei, se cred mai speciali sau mai "gagicari" daca se dau la fete, le "seduc" si le dau gara .
Unii baieti nu bat joc de fete.Dar sunt unii care da, poate ca au fost indragostiti si ei macar odata si au suferit mult din cauza fetei, sau le place sa fie in centrul atentiei, poate pentru ei aia e o distractie, sau vor sa umble cu mai multe fete.Toate aceste chestii depind si de baiat.
Nu toti baietii is la fel.
Ceao;*
Stai calma ca nu suntem toti asa
cei ca mine se implica mult si din pacate isi iau tepe cand aud ca ne respingeti din cauza aspectului fizic
revenind la intrebarea ta, poate ar trebui sa cauti un baiat care te place cu adevarat
cei care te-au suparat au vrut doar fizic
trebuie sa iti gasesti unul care te va iubi pentru ce esti si nu pentru misto, aspect fizic si alte lucruri de genul asta
succes
Mortimer2020 întreabă:
vagabond întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: