| anamariaiuliana a întrebat:

Dece m-am indragostit?
de ce nu pot opri sentimentul asta?
de ce il iubesc asa de mult chair daca nu mai vreau sa il iubesc?
de ce imi vine sa lesin cand il vad?
de ce imi plac ochi lui si i-as privi non-stop iar buzele lui sunt asa calde cand le ating pe ale mele?

DECE?

ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| marla a răspuns:

Fiindca te simti implinita in apropierea lui, si e ireal sa opresti acest sentiment. doar daca s-ar intampla ceva care sa-ti schimbe viata radical., dar asta mai putin posibil.
Ochii persoanei pe care o placi sunt mai frumosi ca tot restul ochilor si te pierzi in ei. iar buzele sunt ca si ochii (iata spre ex. eu cand vb cu persoana pe care o plac ma uit inconstient la buze, nu stiu precis de ce, si cand imi dau seama ridic ochii...)

si iti vine sa lesini p. u ca il vezi si ochii transmit impulsul nervos la creier care transmite si spre celelante parti ale corpului. spre ex te trec fiori sau mai stiu eu poti sa te balbai sau sa te porti mai straniu. baiatul pe care il placi iti trezeste multe stari si sentimnte...

de ce?
p. u ca-l iubesti, draga. si nu poti face nimic cu asta atat timp cat prezenta lui iti creeaza placere. bafta =)

8 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Este ceva absolut firesc. Nu ai cum sa poruncesti sufletului sau inimii.

| zenaly a răspuns:

E o intrebare pe care o pun si eu. Iubim fiindca trebuie sa mai si suferim fiindca altfel ar fi viata usoara, nu? De ce iti plac ochii lui? Poate fiindca atunci cand te vad au o licarire pe care nu ai mai intalnit-o sau nu ai mai vazut-o de multa vreme care te face sa te simti speciala in momentel acelea. De ce sunt buzele calde? Fiindca iti plac tie, sunt ale tale atunci si asa ai vrea sa ramana. De ce iti vine sa lesini? fiindca il iubesti chiar daca constiinta ta zice NU iar subconstientul zice DA. Fiindca daca te ia in brate simti ca te topesti, fiindca nu poti trai fara el, fiindca o sa accepti sa fii cu el indiferent de situatie. Daca reusesti sa te rupi de el spune-mi si mie cum ai facut. Si eu am nevoie de ajutor.

| loveaholic a răspuns:

Daca dragostea ar putea fi explicata, atunci faclia ei nu ar mai lumina atat de tare. iti plac ochii lui, buzele lui pentruc a il iubesti. asa cum nu te poti indragosti cu forta, nici nu poti sa uiti brusc pe cineva. daca vrei sa renunti la el, atunci incearca sa te izolezi de el si cu timpul il vei uita, dar chiar e necesar? te-ai gandit ca ati putea avea o relatie? de ce nu vrei sa il iubesti?

| FineBroAndy a răspuns:

Pentru ca asa vrea Dumnezeu.Lumea n u ar fi nimic daca nimeni nu s-ar iubi.Noi nu am fi aici.Succeswinking

| masly a răspuns:

Pentru ca te-ai intragostit nebuneste de el! sper sa simte si el ceva pentru tine ca alfel ai dat de dracusad
simti toate astea pentru ca tiai gasit alesul, probabil baiatul mult visat, nu multa lume are norocul sa il gaseasca! fi mandra de asta! bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici intrebari la care uneori chiar nu poti gasi adevaratele raspunsuri, cu toate sfaturile si parerile celorlalti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca exista o explicatie.
Nu poti sa il uiti pentru ca nu poti porunci sufletului sa nu iubeasca, dragostea nu depinde de ceea ce vrem noi.
Ne spunem in gand ca nu mai vrem sa vedem acea persoana, ca nu o mai iubim, nu merita, poate chiar o uram pentru cate ne-a facut, dar in adancul nostru ramane acea iubire, dar care in timp dispare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar cred ca poti raspunde cu o dulce indiferenta...(asta doare)