Buna, ti-ar placea o fata geloasa pentru.ca nu ai avut parte de una geloasa, dar cred ca daca ai avea una asa, sigur nu ti-ai mai dori; iti spun eu, pentru.ca si eu ca fata, inainte cand prietenului meu nu ii pasa de mine, vai cat imi doream sa fie gelos sa se intereseze mai mult de mine, iar apoi cand a inceput cu gelozii si a inceput sa fie posesiv, am regretat ca mi-am dorit asta, sincer, nu ti-as dori una ca asta. Ok, una e ca sa te intrebe unde esti, sa ii pese de tine, dar alta e sa faca crize de gelozie din orice fara motiv, sa te sune din secunda in secunda, sa nu ai voie de vb si nici sa saluti pe nimeni, sa nu iesi din casa fara el/ea, sa te tina total din scurt, aiurea...
Si mie mi-ar place, intr-un fel. Pentru ca asa, mi-ar da de inteles ca ii pasa de mine. Interesandu-se unde sunt si altele.
Pai agat tu o fata care e geloasa si apoi ne spui si noua. Iti spun eu ca prima ocazie ai fugi (dp 3 luni).
Problema nu se intreseaza ci e stresant, iti da telefoane unde esti, de ce nu esti pe mess, ce se aude in tel, daca e fata langa tine ce cauti cu ea, iti da din 2 in 2 min telfon sa vada ce faci, nu poti iesi doar cu prieteni ca nu e bine...
iar daca iti plac fetele astea inseamna ca si tu esti gelos si te poti potrivi.
Pai tu vrei o fata sau o angajata la SRI? As prefera una care sa nu ma bombardeze cu intrebari :" unde ai fost?", " cu cine ai fost? ". Mai de vreme sau mai tarziu gelozia da in paranoia.
Noroace
Gelozia e sora cu iubirea fratilor.Eu as putea sa spun ca sufar de gelozie acuta, asa ca o fata care este geloasa chiar m-ar completa.Plus ca, daca nu e geloasa deloc, intru eu in suspiciuni:"Daca are pe altul, si o doare undeva de mine?". Asa ca nu ma deranjeaza gelozia nici macar putin, atata timp cat nici pe ea nu o derajeaza.Baietii care fug de fetele geloase sunt baietii care sunt constienti ca nu pot si nu le vor fi fideli acelor fete; si decat sa-si faca creierii varza cu ele, mai bine nu.
Buna
spui asta pentru ca nu sti cum e.
Adica nu cred ca ti-ar place ca iubita ta sa te sune din 5 in 5 min sa te intrebe cf, cu cine, unde, cand vi etc...
Ok nu trebuie sa fie nici indiferenta sa nu te sune si sa iti arate ca nu o int.
Dar totul intr-o egala masura.P
Deci nu cred ca ti-ar place sa ai un stress total p cap
1.Cred ca nu prea ai habar despre ce vorbesti.Habar nu ai ce inseamna gelozie! Sau iti place sa traiesti sub papucul unei femei? Foarte rau atunci.
2. Faci confuzii intre "gelozie" si "a-si face griji".
Una e sa isi faca griji pentru tine si sa te sune sa vada daca esti bine/unde esti si alta e sa te sacaie cu telefoane din 10 in 10 minute ca nu cumva sa fi cu vreo alta fata, sa iti suspecteze toate colegele de clasa, toate amicele, toti prietenii, sa te caute prin buzunare, sa iti verifice telefonul, mesajele, messenger-ul, mail-urile, cand te suna careva imendiat sa te intrebe "cine e?" chiar daca la capatul celuilalt al firului e un prieten sau mama ta, sa o paruiasca pe oricare fata care e in apropierea ta chiar daca se nimereste sa fie sora/verisoara ta si ea sa nu stie/mai rau, sa nu creada.Sa-ti interzica sa iesi cu baietii si sa te suspecteze ca te intalnesti cu nu stiu cine de fapt.Sa-ti faca scene si crize de isterie in mijlocul strazii doar pentru ca te-ai uitat mai nu stiu cum la o fata oarecare care trecea pe langa voi.Si lista poate continua.
Buna!
Pentru ca este stresant ca persoana iubita sa nu aiba incredere in tine, ulterior ajungand la despartire.
Pa, pa.
Nu am auzit pe nimeni sa zica asa ceva
Ca cica i'ar placea o fata geloasa
E foarte urat cand o fata il streseaza intr'una pe prietenul ei cu intrebari de genu' "unde esti" "cu cine esti" "cat mai stai", etc
si mai ales cand in fiecare ora il suna sa vada ce face
In fine
Gusturile nu se discuta
Cauta'tsi una care sa fie geloasa rau si o sa te saturi de fetele geloase
(parerea mea)
andreea_6939 întreabă: