| bianca_9810 a întrebat:

Dece nu mai am incredere in mine si in restul?crying((.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu fii trista ca nu ai incredere in ceilalti ca aproape nimeni nu merita si apoi tot tu o sa ai de suferit.Trebuie doar sa iti recapeti increderea in tine.Gandeste pozitiv si fii mai optimista, lasa gandurile acelea negre ca stiu si eu cum e.sadTot timpul sa faci ceva care iti face placere sa nu ai timp sa te gandesti la lucruri triste.
Pune-ti calitatile in evidenta ca orice om are calitati si defecte, nu e nimeni perfect.
O sa vezi ca vei reusi daca imi asculti sfaturile.
Succes!

13 răspunsuri:
| bianca_9810 explică:

Dau funda.

| IloveME a răspuns:

In restul pentru ca poate ai primit multe dezamagiri! dar in tine, daca chiar nu ai...pentru ca nici macar nu t iubesti! ia o oglinda si uita-te in ea... uitate cu arati.c iti place la tine si c nu! poate intr-un final vei vedea lucruri p care nu le-ai vazut niciodata! daca u nu t iubesti sau nu ai incredere in tine, nu astepta asta nici d la ceilaltzi! 1

| St3fU a răspuns:

Ai devenit mai desteapta! nimeni nu merita increderewinking

| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Cred ca ar trebui sa fii mai explicita un pic...incearca sa te gandesti de cand a inceput chestia asta, si gasesti cauza(daca chiar cauza e ceea ce cauti).

| oLeNNNao a răspuns:

Poate pentru ca ai suferit o depresie din partea multora si increderea de sine s pierde prima apoi urmeaza partea a 2 cand urasti p toata lumea te simti singura izolata te gandesti ca asa e mai bine. crede'ma nu e deloc bine ar trebui sa tsi capu sus si sa nutsi my pese d gura lumi nu lumea isi traieste viata ta tu tio traiesti>big grin

| Maria123 a răspuns:

Pentru ca ai patit lucruri mai neplacute care te-au determinat in timp sa-ti pierzi increderea in tine si in ceilalti.Nu te afunda in starea asta caci pe urma iti va fi din ce in ce mai greu sa scapi de ea. Daca te-au dezamagit prietenii, fa-ti unii noi si asa mai departe.Nu te izola de lume, nu e toata lumea la fel.Accepta-te pe tine, gaseste-ti lucruri de facut, lucruri care sa-ti placa.Incearca sa te gandesti la lucruri frumoase in loc sa te gandesti la bazaconii care iti amplifica starea asta.

| mgtow a răspuns:

Sa stii ca nimeni nu e de incredere in zilele actuale doar parintii, daca nai incredere in tine trebuie sa fi mai pozitiva.

| piticaaa_1938 a răspuns:

Probabil pentru ca s-a intamplat ceva inainte care te.a facut sa nu mia crezi nici in tine, dar ce sa mai zic despre altii. parerea mea este ca ar trebui sa iti asezi gandurile in cap si sa incepi sa prinzi increderea in tine, apoi sa studiezi bine oamenii inainte sa pui increderea in ei, deoarece vei suferi daca nu ai facut alegerea buna si. este mai bine si pentru tine asa :*. fundita?batting eyelashes

| viatadecacatt a răspuns:

E doar o parte din viata ta in care ti se pare asta.Cu siguranta ai macar 1 prieten in care sa ai incedere, dar te mai apuca si momente in care ai impresia ca nimic si nimeni nu e de partea ta(mi se intampla si mie)

| BYAAA_5532 a răspuns:

Incerca sa-ti dezvolti increderea in tine, iar in restul ingoap-o.

gandeste-te ca sunt 2 feluri de oameni in lumea asta! TU SI RESTUL!

In ziua de azi, nimeni nu-ti vrea binele! Fiecare e pe cont propriu...am ajuns ca in era primitiva, sa ne luptam unu' cu altu' pentru. a putea supravietui!

| Leocerba a răspuns:

Nu mai ai incredere in tine si in restul` la Categoria asta? c-atunci aproape ca ti-ai si raspuns happy
Ai vazut?

Răspuns utilizator avertizat
| xXx_6498 a răspuns:

Pentru ca nu-ti bagi degetul in cur de aia...

Întrebări similare