anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dece nu primesc raspunsuri ma numesc paula lucarda intrebarea mea este ade el asi vre a m un prieten dar nu il iubesc ce pot face pentru ca nu pot scpa de el asi vre sincer un raspuns ca nu mai pot sta cu el ie nebun nu stiu nu ma pate ancelege ca

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu primesti raspunsuri fiindca scrii neinteligibil. Am citit de 3 ori si am inteles ceva despre un iubit nebun si pe care nu-l iubesti. Daca asta e intrebarea, raspunsul e urmatorul: spune-i ca nu-l iubesti si ca ai vrea sa incheiati relatia. Apoi nu-l mai cauta si evita sa-i apari in cale. te va uita.

| nicky a răspuns:

Spune-i ca nu-l iubesti si pleaca.

| sergiu25bc a răspuns:

Auleu sa nu mai fac eu 1 pas, din tot textul asta cred ca am inteles maxim 40% dar cine a scris acest text a fost si la scoala cumva ca sincer nu se vede din felul cum a scris.Deci daca vrei sa afli raspunsuri scrie macar cat de cat citet si astfel te putem ajuta-

| mioara a răspuns:

Cand vei scrie mai citet iti vom raspunde

| nimic:*de:*spus:* a răspuns:

Poi ce poti fc... fa-ti curaj si vb clar spune-i adevarul...stiu il va durea dar asa e cel mai bine pentru amandoi:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu am nimic in potriva sa scrii prescurtat dar scrie prescurtat sa intelegem toti...