| СЛивка a întrebat:

DEce oare ma excit cu prea mare usurinta.cite odata de la saruturile pe git sau cindi mi sufla in ureche ( CEEA CE E SI NORMAL ) dar undeori chiar cind abia, aia isi atinge buzele de buzele mele incepe sa-mi curga un fel de lichid alb.intrebare mea (ce e acest lichid) si (de ce atit de repede ma excit)? FUNDITSa

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este lichid lubrifiant si semnifica ca esti excitat/a.
Esti tanar/a, este normal sa te exciti usor, mai ales cu partenerul/a potrivit/a.

9 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Se numeste lichid seminal. Te exciti atat de repede pentru ca pur si simplu asa se intampla, nu ai cum sa eviti asta acum. Poate cu timpul, cand vei fi matur altfel vor sta lucrurile.

| СЛивка explică:

Merci la toti pentru raspunsuri. da sunt virgina (blush)

| Kalyn a răspuns:

Acel lichid este pentru lubrifiere naturala...si cel mai probabil ai tu un fetish pentru chestia asta.

| Diana_7761 a răspuns:

Simplu : daca esti virgina, inseamna ca corppul tau ti`o cere[intelegi u ]. Lichidul acela alb.il am si eu.si da apare cand te exciti. nu este un motiv ingrijorator,stai linistita si poti scapa de el doar daca nu te mai exciti asa usor, ceea ce aproape imposibil. Dupa ce o sa iti pierzi virginitatea, nu o sa te mai exciti asa usor.

| paulthegame a răspuns:

De unde curge lichidul?
din p***a? da e nomal daca e din,,,,,, asa e la fete, ala e lichid de ungere

| paulthegame a răspuns:

din p***a? da e nomal daca e din,,,,,, asa e la fete, ala e lichid de ungere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia-i sperma. Inainte de a te intalni cu ea cel mai bine e sa te masturbezi pentru ca asa nu o sa te mai exiciti tare si nu o s-o saluti mereu cu "ea" sculata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fata sau baiat? si de unde iti curge lichidulrolling on the floornu neai spus, poate esti extraterestru/a si-ti curge prin alta partelaughing

| Whiskey_8940 a răspuns:

Mai acum nu stiu daca esti fata sau baiat, si asta e imp. de stiut. oricum si eu ma excitam prima data, nu chiar ca tine da ma rog, da dupa 2 luni asa nu ma mai excit usor nici daca ma pupa in fundlaughing, exercitiul e mama invataturiiwinking