| Fluffee_2398 a întrebat:

Dece toate fetele cu care am fost pana acum...si-au batut joc? eu ma atasez foarte repede si dupa aia sufarsadnu-mi spuneti raspunsuri de genul:nu ai gasit fata potrivitasad. Chair sunt asa ghinionist?

Răspuns Câştigător
| Daysee a răspuns:

Draga Fluffee,crede`ma nu e ghinion.big grin ca sa nu se mai intample asta trebuie sa incerci sa numai pui chiar asa de repede la sufletbig grin si asta poti face doar intr-un singur fel: mai intai sa nu te indragostesti de prima fata care iti iese in fatabig grin probabil esti cu ea dar nu poti iubi chiar de prima data pentru ca prima data e atasare apoi placere, seductie, simpatie si poate atunci iubire big grin mai intai trebuie sa va cunoasteti indeajuns sa ai INCREDERE; cum sa iti spun sa fiti de la egal la egal happy iar apoi daca e sa va despartiti crede`ma nu e singura fata de pe planeta si nu esti singurul care i se intampla astfel de lucruri.Deci incearca sfatul meuwinking iti urez noroc! big grin :* >big grin

9 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Eh...totu e' trecator, mai ales fetele de au fost pan acum cu tine. Sa intamplat totul din cauza ta sau... a amandurora.
-a ta ca ai acceptat orice fata sa iti ia inima
-a amandurora ca nu v-ati oprit cand trebuia.

Sa nu generalizezi! a fost ceva normal chestia ca sa nu stea langa tine. Vina? problema sta la tine, trebuie sa te schimbi pentru a avea fetele pe care ti le doresti. Si... sa stii sa o tii langa tine ca relatie.

Te-au vazut ca te atasezi si de aceea.

Hai sa iti spun un secret. Ca sa devina atrasa de tine tu trebuie sa fi cel hotarat, ignorant uneori dar si iubitor. Laso pe ea sa faca restul.

Trebuie sa prinzi incredere in tine si sa iti descoperi latura putin mai aroganta.

Daca e mai vorbim. lasi msj privat

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Toate acele fete sunt tarfe
mai intai asigura-te ca te plac

| Violetta2303 a răspuns:

Depinde si cati ani ai si faza e ca asa se apara fetele daca nu mai sunt cu tine spun ca si-au batut joc dar poate nu a fost asa. unele fete sunt niste nenorocite dar aletele sunt de treaba sa stiitonguenici eu nu consider ca am gasit baiatu potrivitthinking mai cautamlaughinge.si faza cu ghinionu tu ti-al faci nu te mai atasa de persoane repede ca asa fac si eu si sufaroh go on

| euionutz a răspuns:

Numai sa nu plangi ...esti emo?

| MarianaMadu a răspuns:

De ce spui ca esti ghinionist? Eu cred ca acele fete cu care ai fost tu pana acum au simtit ca tu te-ai atasat foarte tare de ele si au incercat sa profite de chestia asta.De castigat stii numai tu si ele daca au avut ceea ce eu nu prea cred...in fine. Chestia cu "fata nepotrivita"...hmm e si asta o ipoteza dar eu zic mai bine sa incerci sa fii un pic mai rece (nu exagera) adica nu te lipi din prima mai ales de o fata pentru ca daca nu te iubeste va incerca sa profite si sigur te va face sa suferi. Nu spune "nu pot sa ma schimb" pentru ca poti, putem cu totii sa ne schimbam daca vrem si exemplu cel mai bun care imi vine acum in minte sunt eu. Nu o sa stau acum sa povestesc dar important e ca m-am schimbat.Si tu o poti face.

sper ca te-am ajutat happy

| Natally_3464 a răspuns:

Nu toate fetele sunt bune si nu esti ghinionist doar ca poate nu sti cum sa te comporti cu ele, ar trebui sa le arati fetelor de acel gen cine e seful.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca fetele alea erau niste targe de bazar iar pe tine teau considerat o ""rezerva"" ca sa zic asa.Scz dar asta-i adevarul tu nu trebuie sa mai crei asa tare in cuvinte si o relatie nu se face intr-o saptamana trebuie timp pentu incredere.

| zuzii a răspuns:

Si eu cu toti baietii cu care am stat si-au batut joc.asa ca.asa sunt persoanele in ziua de azi.oh go on bani si.tot.stai linistit ca fiecare are persoana cu care se potriveste pe undeva!

| VeRoNyKa_8798 a răspuns:

Chiar nu ai gasit fata potrivita, asta-i adevarul, inimii din pacate nu-i poti interzice nimic si... deacum ea iti poate da toate raspunsuriile