Sti daca ai spus adevarul in legatura cu indiferenta fata de starea lui financiara sa stii ca eu te admir dar dupa comportamentul lui pervers (cu tupeu) nu cred ca ar merita pe cineva adica gandeste-te si tu acum esti cu el si la scoala se joaca cu nu mai stiu eu ce...
Da ai dreptate. De fapt la scoala nu face asa, ca il nu.i cu prietenii lui. Da cand ii in sat la el cu toti prietenii atunci isi da aere . Eu nu stiu ce sa cred daca i.a placut sau nu de mine.
Incearca sa nu il mai bagi in seama si sa vezi daca te cauta si daca o face atunci simte ceva pentru tine iar daca nu ii pasa sfatule meu e sa il uiti! sper sa faci aleferea corecta! funda?
Ma scuzati pentru " roman ", inca nu e tot, da vreau sa-mi dati un sfat bun. Multumesc :*. Funda celui mai bun sfat!
Salut, baiatu asta poate te place, poate nu nu stiu ce sentimente are deoarece nu l-am cunoscut, eu sunt baiat si stiu la ce poate sa ma duca minte de la o relati, la sex daca intelegi ce zic, cum sa te fac sa intelegi, el sta cu tine doar pentru ca te-a crezut mai naiva si crede ca o s-o faci cu el cel mai sigur sfat este sa stai departe de baieti din astea (iti zic asta din propria experienta cu fetele asa am zis si eu toti barbati suntem la fel de la o fata, mai vrem una inca una, inselam vreo doua, le vrajim pana incep sa moara dupa noi si atunci e momentul ideal pentru a o face ) parerea mea stai departe de el! vrea doar sa profite de tine! bafta sper sa ai noroc a si id meu daca vrei sa mai vb xproback@yahoo.com
Faza e ca el a glumit la treaba cu sexul, iar eu nu sunt atat de proasta sa fac asa ceva . Plus ca nici el n.ar face.o ). Tatal lui il pune mult la munca si mama lui la fel . Doar ca mi se pare foarte indiferent..Si la noi in zona nu se prea fac din astea. Intelegi, el n.ar fi in stare de asa ceva. Doar gura e de el, si a zis chiar el ca glumeste doar
Tot ce trebuie sa stii ca trebuie sa ai prieteni buni daca siau batut joc de tine sunt prosti nu asa trebuie sa te comporti cu o fata cu fetele trebuie sa te coporti frumos trebuie ai grija de ele nu sati bati joc sunt tare proti cred ca ti-a fost greu ai grija cu cina stai sunt baiat stiu bine mie mi-ar placea de tine...