Din ce povestesti,parerea mea e ca tu ai c am mare incredere in tipul asta,daca te iubea avea alt comportament,zici ca numai baietii bogati isi bat joc de fete dar sa nu crezi asta pentru ca sunt si baieti saraci care fac asta,baiatul asta nu i de tine, ajungi sa te impaci cu el, profita de tine apoi iti va da papucii pentru ca va pune ochii pe alta,, prospatura,,, mai zici ca nu ti a facut nici un rau....pai da nu i prost sa ti faca fara acordul tau, faci ce vrei dar eu cred ca tu meriti un baiat mai bun si care nu zboara din floare in floare
Fa in asa mod incat sa iti bati si tu joc de el.E clar ca si-a batut joc de tine, e timpul sa te razbuni: prefacandu-te ca nu exista, nebagandul in seama etc.
Buna! Parerea mea este ca Marius te iubeste si nu ar trebui sa iti pese ce spun prietenii lui atat timp cat el iti dovedeste ca te iubeste, stiu ca ti-e greu si poate nu stii ce sa mai faci, dar pentru a fi si tu sigura ca te iubeste ar trebui a stati de vorba intr-un loc, sa fiti doar voi doi si sa il intrebi tot ce nu ti-e clar la el sau de ce prietenii lui iti spun asa ceva...eu sunt sigura ca nu si-a batut joc de tine..si daca o sa fie totul bine intre voi, vreau sa aveti o relatie si " sa va tina" mult timp si sa va iubiti pentru ca sunt sigura ca meritati.