O situatie nemaiintalnita [pentru mine]. Daca si-a batut joc? Hmm... nu cred, poate il afecteaza ceva [varsta, anturajul, fetele din jur, unele dintre ele fiind batjocoritoare sau... ]
Acea "Teodora" ai zis ca e nesimtita din cate imi amintesc si ca vrea sa stea cu el. Tu ai putea sa vorbesti cu Mau sa vezi daca e real [chiar daca minte, ghideaza-te dupa fata, si dupa cum spune "nu" daca spune]. Daca nu vorbeste cu Alin. Fiind un prieten apropiat al lui Mau, el ar trebui sa stie. Daca te iubeste incearca sa nu-l faci sa se indeparteze de tine. Este o poveste cam ciudata, nu am avut o asa situatie niciodata, nici eu dar nici prietenii mei. Daca chiar te iubeste ai zis ca "seara pe la 11:30 a venit pe la tine" [Mau cred]. Daca era Mau poate a venit dintr-un motiv. Spune-mi un baiat care ar veni la 11:30 la o fata doar pentru o anumita "vizita", fara sa simta ceva pentru ea. Incearca sa te apropii de el, sa il faci sa se simta bine alaturi de tine si el ar trebui sa procedeze la fel. Sa te faca sa te simti bine, sa fi fericita alaturi de el ca restul fetelor. Bafta!
Pai a plecat acasa, e si normal doamne . Oamenii din ziua de azi