| Shnitzy1324 a întrebat:

Deci a mai ramas o luna pina la ziua mea, fac 14...

Ideia e ca am o casa pe pamant destul de mare.Si chiar nu stiu unde sa-mi organizez petrecerea. Idei? Muzica, cum sa amenajez, mincarea cam cum sa ma port. Funda si vot!
Scuzati categoria ii cea mai vizionata.

5 răspunsuri:
| RawrLexa a răspuns:

Pai mei mi s`ar parea super,daca ai o camera mai mare, living, sa pui 3-4 mese pe margini cu niste farcurii cu tacamuri crantanele suvuri si multe *** dinatsea iar in mijloc un looc foarte bun pentru dans love struck
Asta ar fi fain.ptc. nu vins a manance vins a se ditreze, numai ca este greu cu muzica fa cu 2 zile inainte un playlist,poate fi muzica house ceva de gen,cam ce se asculta acum,ar mentine atmosfera.
Sper ca te-am ajutat, daca nu ai inteles ceva poti lasa un mesaj, si te ajut cu mare placere!

| airam a răspuns:

Avand in vedere ca e vara, ai putea sa amenajezi un cort afarahappy si o sa fie mult mai frumos ca intr-o incaperehappy ai putea decora cu panglici de saten (culoarea ta preferata) si daca vine vorba de mancare ai putea face un bufet suedezhappy mult mai rapid si mai agreat de tineri decat servitul obisnuithappyasa fiecare o sa se serveasca cum vrea, ce vrea si cat vrea!

| COOLboY a răspuns:

Eu iti recomanda la muzica 3 genuri: Hip-Hop, Club/House, Pop.
Mancare: Pizza sau gratar (care vrei tu)
Purtatul: Mereu trebuie sa zambesti, vesel, de ex: daca cineva plange, trebuie sa "abandonezi" distractia si sa-l/s-o consolezi.
Aranjament: Multe baloane (de aceeasi culoare iti recomand), o masa cu fata de masa asortata cu baloanele. TU trebuie sa te imbraci asortat cu petrecerea.
Alte idei : Daca ai piscina poti sa-i inviti la piscina si ei sa fie cu dres de baie. Daca n-ai piscina puteti sa va jucati cu furtunul (o idee mai trasnita, dar ma rog).

Iti urez multe rolling on the floor si laughing la petrecere. Sper ca te-am ajutat.

| TeooTeo a răspuns:

Eu ti.as sugera sa iti faci petrecerea in alt loc pentru ca acasa nu prea ai loc ex:la restaurant. La piscina cu vreo 3 fete sh 2 baieti. Tu trebuie sa te porti natura. Asa cum te.a faxut mamica taaa happy.In legatura cu muzica uite cateva melodii care mie imi plac ori sunt pentru petreceri :
Rihanna.man down
anda adam. feel
haiq. Gasca mea
katty perry.et
rihanna.california king bed
andrwea banica.sexy
selena gomez.how says
eventual ca sa ii distrezi poti sa bagi lyricsu' la melodii sh sa bagi melodii barbie girl si the pitzzi song. Sh daca e scrie pe you tube emil omul orchestra si dai pe primul ca e ff funny sau scrie the killer spoon

| alexandra11 a răspuns:

Eu as organiza totul afara, adica as folosii un pavilion pentur gradina, in interiorul caruia as pune o masa si cateva scaunele, toate impodobite cu tul si flori. Tot acolo as pune o masa mai mica unde sa pun aparatura pentru muzica. De mancare as face ceva rece (aperitive, sandwishuri) si suc... ar fi super, si un tort frumos... happy (vreau si fundabig grin)