Carti, scriitori, piese de teatru, muzica, compozitori, planuri de viitor, noutati pe care le-ati citit, etc
Nu planuri de nunta, dar puteti sa povestiti fiecare ce aveti de gand sa faceti pe viitor, la ce facultati vreti sa dati, cum v-ar placea fiecaruia sa arate viata voastra peste 10 ani, sau puteti vorbi despre ce va place sa faceti, ce muzica ascultati(ce semnificatie au versurile, daca va regasiti in ele), eventual masini(in ziua de azi toata lumea e interesanta de asa ceva), dar bine sa nu te apuci sa ii povestesi cate bujii are motorul la nu stiu ce masina:p. Puteti sa va mai spuneti bancuri, adica incercati sa vorbiti mai mult despre voi decat despre ce fac altii
Bafta
Pai. daca sunteti prietene adevarate si va intelegeti foarte bine puteti discuta despre orice! Daca sunteti prietene apropiate va puteti spune una alteia necazurile, varsta nu conteaza crede'ma!Despre muzica mai puteti discuta si despre orice.Nu trebuie sa discutati despre altii.Prietenii adevarati au mereu ceva in comun, ceva cat de mic! Eu o am pe my bff care imi este mereu alaturi! Suntem foarte apropiate si mereu, dar mereu indiferent de circumstante gasim ceva de vorbit astfel incat sa se termine cu ras isteric!Deci...succes!