Tu stii cel mai bine ce sa faci. Pe de-o parte, tii la ea, asta e clar. Nu trebuie sa uiti insa ca in timp ce tu o iubeai, ea suspina dupa ala. Ce se va intampla daca se va indragosti de altcineva? Iar se desparte de tine, si cand nu-i mai merge cu ala se intoarce la tine, ca tu esti baiat bun si o primesti inapoi? Nu sunt de partea nimanui, vreau doar sa intelegi bine niste lucruri, intelegi? Revin, tu stii cel mai bine ce e de facut. Daca poti trece peste tot ce ti-a facut, daca poti trece peste posibilitatea ca ea sa te lase din nou pentru altul, atunci impaca-te cu ea. Cheia e comunicarea. Eu zic sa stati serios de vorba intai si-ntai, ca sa vezi daca intr-adevar ii pare rau, sau doar ii e frica sa nu ramana singura. Nu mi se pare cinstit fata de tine ca tu sa fii doar planul B, 'gagicul de rezerva'. Mult succes, sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine.
Nu prea ar fi indicat sa o primesti inapoi! A gresit odata de ce nu ar face-o si a 2-a oara? Da, stiu ca poate inca o mai iubesti si ca e greu dar nu, pune pumnul in piept si zi NU! Fete sunt o multime! Daca o sa-ti faca iar asa? Tu ce o sa faci? O sa o accepti iar si iar? NU! Ai putea la fel de bine sa-ti gasesti pe cineva care sa tina mai mult la tine si sa te faca sa o uiti pe respectiva! Fi tare si gadeste logic! Succes!
NU-i prima si nici ultima. apropo te ia de prost cand are uita de thu.cand n-are isi aduce aminte ca a lasat ceva in cui
Salut. Daca tii fff dar ff mult la ea poti sa incerci inca sa-i spui clar ca e ceva serios si daca vrea sa-si bata joc sa o lase balta. Insa daca ai trecut deja macar putin peste asta pai uita de ea. A avut o sansa si a stiut sa profite. Stii vb :cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unul. Anyway e decizia ta si depinde de ceea ce simti. Pa, pa, succese:*
După mine fata nu merită Te-a părăsit pentru unu,care după ce a văzut că nu e pe placul ei s-a întors la fosta ''rezervă'' sincer nu,în niciun caz parcă te-ar folosii la propriu! Ar trebui să îţi vezi de viaţa ta, să laşi trecutu în spate pentru că persoanele ca ea nu merita. În fine asta e sfatul meu, tu vei face strict ce vrei! Mult noroc şi gândeşte la rece
Pai, parerea mea e ca te foloseste. Depinde de ce simti si tu. Daca te simti ranit si crezi ca nu va fi mai bine ca inainte, renunta.
Eu zis să nu te împaci cu ea. E clar că te foloseşte. Atunci când tu ai iubit`o ea nu te-a iubit...acum când ea te iubeşte nu o iubii tu. ştiu că e greu,că n`ai uitat`o încă[cred] dar dacă acum o ierţi o să profite de bunătatea ta şi o să facă cu tine ce vrea ştiin că tu o placi. N`are rost, dacă te-a lăsat o dată te va lăsa şi a doua oară. Nu trebuie să faci neapărat cum zic eu, dar încearcă o să vezi că o să îţi fie mai bine.:* Succes. D
linarkfts întreabă: