| Darius677 a întrebat:

Deci, acum 4 săptămâni am început școala în Anglia în clasa a 11-a și ca orice om m-am atașat de o fata, cu ajutorul prietenelor ei am reușit sa fiu intr-o relație cu ea în 2 săptămâni (exact de ziua mea de naștere). Totul mergea a mers bine, vorbeam pana dimineața la 5 pe WhatsApp dar când ne întâlneam la școala nu prea vorbeam nici unul fiind foarte rușinoși amândoi... Unele prietene d-ale ei au început sa se bage intre noi si alte chestii. Vreau sa menționez ca o iubesc enorm pe fata asta, nu am iubit pe nimeni niciodată asa. Vinerea trecuta am primit un mesaj de la ea " Putem vorbi?" știam deja unde se va îndrepta totul. Da, am rămas "prieteni" pentru ca "nu este chimie" cu greu am acceptat ideea asta. De atunci nimic nu s-a schimbat, ieșim pe afara împreuna cu alta lume, vorbim pana la ore târzii despre orice. Astăzi vorbeam tot prin mesaje si ma întreabă dacă poate sa-mi pună o întrebare și i-am spus ca da. M-a întrebat dacă îmi place de alta persoana și pur și simplu am rămas tablou, mi-am făcut curaj sa ii spun tot ce îmi stătea în cap. Replica ei a fost scurta și dureroasa " E ok te înțeleg perfect si chiar nu pot face nimic adică nu vom fi niciodată mai mult decât prieteni, o sa treci peste ". Vorbim de 6 ore încontinuu și încerc sa adorm dar nu pot numai la ea ma gândesc si cum s-o cuceresc. O iubesc enorm si nu cred ca ma înțelege sad

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

E cam aiurita tipa daca tu o iubesti si ti la ea asa de mult -Eu sincer cred ca nu te place -Nici o fata o ricat ar fi de rautacioasa nu s-ar comporta asa -Daca vezi ca tine la tine si ca ar face orice cred ca trebuie macar sa vezi ce si cum -daca esti rece atunci esti dus cu pluta -doar nu i-ai gresti cu ceva.

3 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

O iubesti enorm si o cunosti de 1 luna de zile... Esti zdravan la cap?

| Radu284 a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Nu fi asa cinica, mai exista si love at first sight big grin

| Danysan a răspuns (pentru AllinaDaniella):

Tu probabil ca te-ai Indragostit la comanda -lasa-ma cu astea -esti genu care daca ati spune un baiat ca te iubeste dupa o luna il eie la baza -naspa.Asta e farmecu sa te indragostes-ti la prima vedere asa ca deh!