| RPA09 a întrebat:

Deci acum 5 ani am cunoscut o fata din Craiova pe wattpad. Eu sunt din Timisoara. I-am comentat la carte, am lasat o intrebare legata de carte si daca vrea sa imi spuna si ea parerea despre a mea. Raspunsul a venit urmatoarea zi si asa am inceput sa discutam tot mai multe. Mai apoi ne-am adaugat pe Facebook si am ajuns sa vorbim zilnic din orice motiv. Am facut schimb si de numere de telefon si ne-am si sunat.

Bun, dupa un timp, in una din discutiile noastre, vorbeam despre relatii iar dupa cateva dezbateri ea a spus ceva de genul daca ne-am baga noi doi intr-o relatie la distanta, iar raspunsul meu a fost ceva de genul copil speriat de intuneric "nuuu, eu glumeam". A spus si ea ca glumeste si am mers mai departe dar tot ma gandesc "ce ar fi fost daca as fi spus da?". si gandul asta imi strabate mintea cam in fiecare zi de cativa ani incoace.

Dupa episodul acesta am inceput incet incet sa ne departam. Nu mai vorbeam asa des si am ajuns la punctul ca discutam doar ocazional.

Eu am mai avut relatii intre timp, ea este intr-o relatie acum, dar am ajuns sa ma gandesc tot mai mult la ea si as vrea sa ii spun ce simt, dar nu vreau sa stric ce a mai ramas din acea prietenie. Nu ca nu as vrea mai mult.

Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| bbobo22 a răspuns:

Cred ca pe viitor trebuie sa ai mai mult curaj. In ce priveste acesta situatie, incearca sa ai rabdare. Mentine legatura cu ea atat cat iti permite. Poate vei mai avea o a doua sansa.

3 răspunsuri:
| socipath63092 a răspuns:

Incepe sa vorbesti mult cu ea din nou si in putin timp o sa te placa

| Andreeush a răspuns:

Nu cred că ar mai avea rost să îi spui ceva, mai ales dacă ea are o relație acum.
Nu rezolvi nimic dacă îi spui ce simți, nu o să faci decât să pierzi prietenia cu ea.
Pe viitor să te gândești bine deciziile care le vei lua pentru a nu regreta din nou.

| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca era interesata de tine, ti a bătut un apropo, tu ai refuzat-o, s-a simtit prost si s-a îndepărtat