Eu cred ca te iubeste si daca se uita dupa altele asta nu inseamna nimic.stai mai linistita, cred ca tu esti un pic geloasa si mai ales din cauza celor intamplate cu fosta.Ar trebui sa vezi si singura ca el nu vrea sa se desparta de tine si daca nici tu n vrei asta nu inteleg de ce trebuie sa plangeti incontinuu.Sunteti mici, chiar prea mici(daca tu ai 14 ani si el 17)scuze dar aveti toata viata inainte nu merita sa irositi cei mai frumosi ani din viata plangand,si pentru ce? ca pana la urma nu aveti nici o grija nici o problema grava. Draga mea nu moare nimeni,daca e sa va despartiti o sa va despartiti si daca plangi tu acum,dar aveti o relatie frumoasa el te iub tu il iubesti nu exista nici un impediment in relatia voastra(doar fosta -de care inteleg ca te-ai convins si singura ca de fapt ea era cea care il cauta si care incerca sa va desparta), acum nu mai eexista nimic, stai linistita si totul o sa fie bine.Incearca sa nu ii mai reprosezi ce s-a intamplat cu fosta pentru ca se vede ca nu e vina lui, iar daca se uita dupa altele de aia are ochi sa se uite stai linistita ca nu sare pe ele cand e langa tine si atata timp cat e cu tine nu o sa faca nimic rau pentru ca el a trecut prin asa ceva si cum lui nu i-a placut sa fie inselat cu atat mai putin ii va placea sa insele.te pup si succes