| Baiatsimplu a întrebat:

Deci acum cateva luni am avut o relatie la distanta cu o fata eu din arad ea din bucuresti si eu i-am dat papucii din cauza distantei.Am ramas preteni foarte buni suntem ca frati nu este zii in care sa nu vb si sa nu ne zicem unu la altu ce probleme avem si etc.Si ea zice ca tine la mine ca la un frate si eu tin la ea ca la o sora. Dar intr-o zii a venit un preten bun de al meu la mine de fapt acum in august a venit.Atunci i-am dat si lui sa vb cu ea pe mess si ea o stiut ca vb cu el si or glumit un pic.Si in seara aia ea lo bagat pe el in lista.Si de atunci ea vb tot asa cu mine doar ca vb si cu el si el glumeste cu ea foarte mult si in general cam asa poti sa te aproii cu o fata cel putin de ea cu simtul umorului.Si azi m-a intrebat ea pe mess daca el are gagica ea are un iubit de 17 ani in bucuresti acum.Si i-am zis ca el are si am intrebat iti place de el si ea a zis ca nu. Dar dupa a iesit ea a zis ca merge sa se culce si am banuit eu ceva si m-am bagat pe imvisible.si am vazut ca ea s-a pus pe invizibil si el inca era online. Ea in general la ora aia se duce la culcare. Ea in general zice la 11 fix ca iese acum a zis asta la 10 jumate si a mai stat 14 minute pe invisible.Adica eu incep sa cred ca intre astia 2 poate e ceva si nu as vrea.adica nu miar convenii sa fie cu un preten de al meu si mai ales ca cu el am patit-o rau o data anul trecut adica era sa manc bataie de la o gasca cu care el se intelegea bine si el nu mi-a luat apararea. Adica daca eu nu am o relatie la distanat cu ea.nu as vrea sa aiba nici acest fals preten ca nu prea am incredere in el. Ea oricum are un iubit de 17 ani din Bucuresti si mi-a zis ca ea pana acum nu a mai avut alti iubiti infara de mine si ala.Mentionez ca nu vreau sa fiu cu ea... da nici sa se combine cu asta. daca se intampla asta este eu stiu ca nu o pot controla... Dar as vrea sa stiu si eu pararea voastre credeti ca e ceva intre ei 2 si eu nu stiu? Sau cum as putea sa verific asta? Eu am 14 ani si ea are 13 si mentionez ca suntem preteni foarte buni si vb despre orice si ne spunem orice necaz. Vb mult si la telefon.Doar ca as fi curios voi ce credeti de chestia asta e ceva intre ei?

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Tu i-ai dat liber, nu? Ce te mai intereseaza acum cu cine se imbarliga ea? Alt lucru este mai ciudat, cum poti sa fi prieten cu el, daca s-a intamplat ce s-a intamplat cu gasca lui?

| AnonimA a răspuns:

Buna pai daca este un prieten fals dc mai vb cu el? nu cred ca ai nevoie de p falsi? sau dc?/sa fie mai mti la numaratoare? cat despe tipa aia nu ar fce bine daca ar avea ceva cu el in primul rand ca are pr si in al 2 rand ca na e pr tau chiar daca v-ati desp tot t mai deranjeaza putin ar trebui sa se gandeasca dar daca o sa fie impreuna nu trebuie sa te bagi intr ei

ps:funda?:laughing

| Pedala a răspuns:

Tu esti tare tare prost

| tina28 a răspuns:

Asculta esti un pic cam indecis cu sentimentele tale. alege ce vrei vrei sa o iubesti ca o prietensa sau ca o iubit si oricum trebuie sa accepti situatia ea are 13 ani tu 14 cum ai sa te intalnesti acum cu ea? si nu cred ca ar fi ceva mai mult intre ea si ala care ea ti-ar ascunde.si daca chiar vrei sa o verifici du-te la bucuresti. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of... vad ca sunt multi care nu rezista sa-si stie iubirea undeva departe... Ei aflati ca sora mea a cunoscut la munte (unde au bunicii nostri o vila )un baiat, care venise in vizita la unchii sai(de fapt in fiecare vara ii vizita) incepusera sa se vada in fiecare an ( ea bucuresteanca el constantean) el o placea, dar ea l-a refuzat doi ani la rand pana ce s-a hotarat ca nu e bine ce face, s-au indragostit si macr o data pe luna se vedeu intr-un weekend, el venea acasa la noi sau ea la el. Acum 1 an el s-a mutat la noi, ei doi cumparandusi chiar un apartament, si iata in octobrie, dupa 9 ani de relatie ei se vor casatori.Acolo am cunoscut si eu un baiat cu care sunt de doi ani si cu care ma vad cam in ficare luna:X:X eu am 16 ani si el 17 ne inelegem de minune si nimic nu ne-a putut desparti pana acum desi mamei mele i-a fost putin greu sa accepte ca iubitul meu sa stea in casa sa doarme cu mine in pat. si mai ales situatia materiala, caci suntem dintr-o clasa sociala diferita, nu e sarac dar nici pozitia noastra nu o are pentru mine conteaza numai iubirea, ea poate invinge orice

| carol_2524 a răspuns:

Fi atet ce zic todauna cine te sapa e pretenu delga tine iar in scib asa st fetele sa nu ai credere in fete ca st pervese si viata sa nu iareti ca o iubesti sa fi parsiv cu ele