| loredana_4897 a întrebat:

Deci...acum cateva zile am intrebat un baiat daca vrea saa iesim pe afara.El a spus ca e ok si iesim, iar cu o jumatate de ora inainte de a iesi a spus ca nu mai poate sa vina ca l-a invitat cineva la ziua lui.Azi l-am invitat iar pe afara si a spus ca pleaca undeva si in 30 de min poate sa vina.Am spus ca poate sa ia nr meu de telefon de l fratele meu si sa ma sune ca nu il avea si a spus ca il ia si ma suna, dar nu m-a sunat. Spuneti si voi ce credeti.Mie imi place baiatul asta...

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Daca nu va face nimic, tu nu il poti obliga. Tocmai de aceea te sfatuiesc sa te retragi. Puteti ramane amici dar daca el vrea ceva mai mult de atat atunci te va suna sau te va invita undeva. Nu poti face mai mult decat ai facut deja.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca o sa te sune, ai si tu putina rabdare

| loredana_4897 explică (pentru mona):

Nu ma va suna.De multe ori ma gandesc ca e prea bun pentru mine si ma complexez si ma gandesc de ce pitipoancele au mai mult "succes" la baieti decat fetele normale(pe cale de disparitie).

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Cred ca deja ai facut mai mult decat primul pas. Nu mai ai ce sa faci. Lasa-l pe el sa faca ceva.

| loredana_4897 explică (pentru BlackheartQueen):

El nu cred ca va face nimic.

| BlackheartQueen a răspuns (pentru loredana_4897):

Daca nu va face nimic, tu nu il poti obliga. Tocmai de aceea te sfatuiesc sa te retragi. Puteti ramane amici dar daca el vrea ceva mai mult de atat atunci te va suna sau te va invita undeva. Nu poti face mai mult decat ai facut deja.

| lifeonlyforlove a răspuns:

Eu zic ca el nu te place, in orce caz la moment.iti propun sa faci ceva ca sa te placa, apoi el singur o sa te cheme.asta nu e scuza ce iti spune el.eu cred ca cel mai bine ar fi sa uiti de el, dar daca zici ca iti place...marog fa ceva sa te placa si el.

| loredana_4897 explică (pentru lifeonlyforlove):

Dragoste cu forta nu se poate

| Salsa2817 a răspuns:

Eu zic ca acest baiat inca nu te cunoaste, incearca sa il faci sa te cunoasca, dupa iti zic eu ca o sa vrea sa aveti ceva impreunawinking Nu renunta pentru ca si eu incerc asta si incepe sa mearga!

| loredana_4897 explică (pentru Salsa2817):

Pai de asta l-am invitat pe afara...cum sa ne cunoastem daca nu vorbim si nu iesim pe afara?