Daca nu va face nimic, tu nu il poti obliga. Tocmai de aceea te sfatuiesc sa te retragi. Puteti ramane amici dar daca el vrea ceva mai mult de atat atunci te va suna sau te va invita undeva. Nu poti face mai mult decat ai facut deja.
Nu ma va suna.De multe ori ma gandesc ca e prea bun pentru mine si ma complexez si ma gandesc de ce pitipoancele au mai mult "succes" la baieti decat fetele normale(pe cale de disparitie).
Buna!
Cred ca deja ai facut mai mult decat primul pas. Nu mai ai ce sa faci. Lasa-l pe el sa faca ceva.
El nu cred ca va face nimic.
Daca nu va face nimic, tu nu il poti obliga. Tocmai de aceea te sfatuiesc sa te retragi. Puteti ramane amici dar daca el vrea ceva mai mult de atat atunci te va suna sau te va invita undeva. Nu poti face mai mult decat ai facut deja.
Eu zic ca el nu te place, in orce caz la moment.iti propun sa faci ceva ca sa te placa, apoi el singur o sa te cheme.asta nu e scuza ce iti spune el.eu cred ca cel mai bine ar fi sa uiti de el, dar daca zici ca iti place...marog fa ceva sa te placa si el.
Dragoste cu forta nu se poate
Eu zic ca acest baiat inca nu te cunoaste, incearca sa il faci sa te cunoasca, dupa iti zic eu ca o sa vrea sa aveti ceva impreuna Nu renunta pentru ca si eu incerc asta si incepe sa mearga!
Pai de asta l-am invitat pe afara...cum sa ne cunoastem daca nu vorbim si nu iesim pe afara?