| Tommy11 a întrebat:

Deci...acum ceva timp am cunoscut o tipa, m-a ajutat cu ceva important iar apoi am zis s-o scot afara sa-i dau un suc pentr a ma revansa, totul bine, m-am gasit cu ea, am avut in minte sa stau cateva minute si apoi sa plec dar nu stiu cum s-a facut ca am stat cateva ore iar cand am plecat chiar mi s-a parut interesanta individa. I-am scris acum ceva timp daca vrea sa mai iesim pe afara, mi-a spus ca e ocupata cu niste treburi, am inteles-o, adica stiu cu ce se ocupa, ce face si am zis ca poate chiar nu a avut timp. I-am scris apoi iar daca prind o zi cand s-o scot afara sau tot e ocupata, mi-a zis ca nu stie sa-mi spuna exact, ce ma enerveaza e ca nu-mi zice nici da, nici nu. Am incercat sa fiu cat de dragut si de sensibil am putut. N-am mai avut pana acum probleme de genu asta cu alte fete pentru ca mereu primeam raspuns, da sau nu. E prima oara cand o patesc, ma gandesc ca din moment ce nu a zis da, raspunsul e automat nu si sa nu mai insist, lucru care nici nu-mi place sa-l fac, n-am baut vreo fata la cap nici o data dar macar sa-mi dea un raspuns direct. Iar acum intrebarea mea este, sa merg mai departe sau sa-i mai scriu o data? parca pana nu primesc un raspuns direct nu sunt multumit, si mai rau mi-ar parea sa stiu ca am renuntat prea devreme decat daca ar zice nu, macar stiu un lucru si merg mai departe, asta-i viata, insa acum sunt in dubii ce sa fac. Sa mai insist sau sa trec peste? Sa-i spun sa-mi dea un raspuns direct? Nici n-as vrea sa pun presiune pe ea sau sa renunte la prioritatile ei pentru mie.

15 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Poate stie de perioada ta de "golanie" si crede ca o vezi ca pe un trofeu pe care-l vei lasa odata ce pui mana pe el [adica pe ea].

| Tommy11 explică (pentru DiamondEyes):

N-are de unde, am avut anturaje diferite, plus ca i-am spus si eu ca inainte am fost mai obraznic de fel si ca m-am mai linsitit, lucru pe care l-a vazut si ea deoarece m-a ajutat cu niste chestii la facultate plus ca nu sunt fete care sa ma vorbeasca de rau, am spus indiferent ce am facut mereu am respectat fetele cu care am fost, ca nu erau relatii asa serioase e partea a doua, dar n-a avut nici una nimic de reprosat. Si vreau sa ies cu ea sa ne plimbam, sa stam de vorba, s-o duc undeva, nu sa o iau acasa din prima seara si pe urma sa n-o mai bag in seama. Ma oftic doar ca nu mi-a zis direct "nu vreau". Azi chiar vorbisem cu o colega despre chestia asta, i-am aratat si convorbirile cu ea si mi-a spus ca am fost foarte ok si acum pe bune chiar asa este. Nu ma placi, nu ma placi, asta-i viata dar macar spune-mi, motivele ea le stie. Ca sa nu mai zic ca ma purtam foarte frumos cu ea dinainte sa capat interesul asta asupra ei.

| DiamondEyes a răspuns (pentru Tommy11):

Atunci vorbim de cu totul altceva si anume vorbim de jocuri mintale.
Adica vrea sa faca pe aia care se lasa greu, a vazut ca ti-a acaparat interesul, bla-bla, vrea sa umbli dupa ea, pe cand tu [din ce mi se pare asa] esti un tip matur si nu mai ai chef de joculete, practic vrei pe sleau/ in fata.

| Tommy11 explică (pentru DiamondEyes):

Pai nu mai avem 16 ani laughing) nici eu nici ea. Si chiar se asemana cu mine din multe chestii tipa.

| LoveSleep a răspuns:

Las-o în pace. Dacă ai întrebat-o de 2 ori e de ajuns. Dacă voia să iasă cu tine, ieșea. Ignor-o, iar dacă cumva avea vreun dubiu la întrebările tale, o să-ți dea mesaj.
Și dacă o face, vorbește puțin cu ea și invit-o în oraș. Dacă evită subiectul îi spui că nu ai chef să stai după ea până se decide, așa că ai vrea un da sau nu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Putea sa iti spuna ca atunci cand are timp o sa iesiti dar e indecisa din alte motive.
"Am incercat sa fiu " - ah, adica ti-ai pus o masca sau i-ai aratat doar partea aia a ta pe care voia sa o vada huh? Nu tin relatiile de genul in care trebuie sa te prefaci sa atragi atentie,etc daca nu esti tu asa cum ai incercat sa pari, nu are rost, mereu o sa trebuiasca sa "pari mai sensibil "si o sa te oboseasca asta si nu e ok nici fata de ea.
Las-o si tu o saptamana in pace, apoi ii dai un mesaj iar sau o suni.
Renunta la mizeria cu " am incercat sa par ", gandeste-te ca trebuie sa pari intr-un anumit fel pe intreaga durata a relatiei daca doar prin a parea intr-un anumit fel o atragi, etc.
E frumos cand se intampla natural.

| Tommy11 explică (pentru PersonajFictiv):

Ma refer ca m-am purtat putin altfel, cand stau cu o colega, o vecina, o prietena buna, mai zic o o gluma proasta, o injuratura mica acolo, o intamplare mai jenanta dar cu ea iti dai seama ca nu imi permit inca. N-am purtat nici o masca, mereu am respectat fetele. Oricum dupa cum am zis mai sus am renuntat happy Azi a iesit cu o prietena de-a ei afara dupa ce am vorbit cu ea aseara si mi-a zis ca nu stie cand are timp, deci ma repet daca vroia sa iasa cu mine iesea, in fine, e totul gata, trec peste happy

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Tommy11):

In cazul asta bravo tie happy
Si da, ai dreptate, las-o in pace, sa te caute ea daca vrea.

| Tommy11 explică (pentru PersonajFictiv):

Acum sa vad cum fac sa trec peste gustul asta amar, e prima oara cand chiar mi-a placut oarecum de cineva, nu stiu ce ma asteapta, nu stiu sa-mi controlez starile, nu stiu cum naiba am putut sa ma atasez asa. Trebuia sa-mi vina si mie randul banuiesc.

| missfatadelatara a răspuns:

A treia oară-i cu noroc.

Dacă nici atunci, las-o.

Mai nou, am treabă/sunt ocupată = nu vreau.

| Tommy11 explică (pentru missfatadelatara):

Sincer nici nu stiu ce sa-i mai zic, nu prea folosesc eu vrajeli ieftine, mai mereu incerc sa port o discutie cat mai simpla si mai amuzanta. Sa-i din prima zic sa-mi dea un raspuns direct?

Răspuns utilizator avertizat
| Tommy11 explică (pentru CobraGuy):

Inainte am fost si eu cam golan sincer... problema era ca atunci ieseam numai cu... "alte categorii de fete" ca sa zic asa, de ceva timp m-am mai linistit putin si parca am inceput sa caut altceva, tipa asta chiar mi s-a parut foarte cuminte si e destul de inteligenta, aici nu am nici un dubiu, asta o si face diferita de restul cu care am iesit pana acum si cred ca de lucrul asta m-am simtit atras. Suparata pe mine n-are de ce sa fie, mereu am vorbit frumos cu ea. Oricum nu mai fac nimic, aseara vorbisem ultima oara cu ea iar azi a postat cu poza cu ea si o prietena de-a ei prin oras, deci daca vroia sa iasa cu mine iesea. Greseala mea a fost atunci cand m-am gasit cu ea, dupa cum am zis, aveam de gand sa stau cateva minute si sa plec, dar era putin suparata si de aia am decis sa stau mai mult si asa ne-am luat si cu altele si am stat ore intregi, desi ar fi fost urat sa plec repede cand am vazut ca se simte cam aiurea aia trebuia sa fac. Asta e, astept sa-mi treaca oarecum mica dezamagire pe care o am si merg mai departe.

| sweetangels a răspuns:

Daca e si inteligenta, e normal sa iti placa. Dar cred ca stii si tu ca o astfel de fata are pretentii. Daca are si multe preocupari si nu gaseste loc de o intalnire, n-ai ce sa faci. Ori esti la cheremul ei, ori o uiti. Dar nu o presa. Va rade de disperarea ta. Doar daca erati intr-o relatie era potrivit sa lupti pentru ea, altfel, nu reprezinti nimic in momentul asta.

| Tommy11 explică (pentru sweetangels):

Nu sunt eu cine stie ce dar totusi, stiu cum sa ma imbrac, ma ingrijesc, am studii, nu stau nici foarte prost cu banutii iar cat timp am petrecut cu ea nu mi-a dat deloc de inteles ca nu-i place ceva la mine, bine fiecare avem defectele noastre, plus ca daca era sa fiu nesimtit plecam de atunci si o lasam singura si suparata. Si la cum ne-am puratat unul cu celalalt cred ca oricine era in locul ei ar fi zis da fara nici o ezitare.Dar ma repet, e gata oricum, unde simt ca n-am loc nu ma duc happy N-o sa mai insist.La urma urmei daca vrea sa iasa cu mine poate sa-mi zica ea.