Vaileu... tu chiar ai stat sa scrii atat fara nici un sens...
1. un lucru am invatat si eu in viata asta... MINCIUNA nu este buna asa ca nu`ti mai mintzii prietenele daca vrei sa nu le pierzi
...nu mai plange ca fraiera ca nu are rost nu ai facut nimic rau ...si nici el nu te-a ranit cu absolut nimic.
daca nu ai curaj sa-i spui tu ...sa-l inviti la un suc si sa vb acolo mai multe. une o prietena de`a ta sa vb cu el. i rezolvi problema
scuza'ma ca rad, imi conturasem un sfat pentru drama ta, dar a urmat bomba "si la ore plang noroc ca nu se vede deoarece la mine in scoala se poarta masti anti gripa porcina"
parca suntem in filme, mi te si imaginez
scuza'ma.cand ma calmez, revin cu un sfat
Stai si sufera daca nu vrei sai spui... cei asa greu, spune-i print-un mesaj si vezi ce easa succes
Pai daca il placi de ce nu ii dai si lui de inteles asta?!
Zambeste-i, saluta-l, zile prietenelor tale ca-ti place mult mult de el si ca-l iubesti, si poate o sa te ajute ele cumva
Bafta:*
Pai... e cam complicata chestia, dar ia tu initiativa esti o fata puternica plus ca suntem in sec XXI, in primul rand afla daca te place iar daca raspunsul este nu atunci probabil v-a trebui sa te reconformezi...pentru ca daca pana acum nu te-a placut si sunteti prieteni buni atunci nu cred ca va simti alceva pentru tine, pentru el esti sora lui nu? stii e bine si asa decat sa stai sa visezi la el fara macar sa il cunosti, intra in contact cu alte persoane cunoaste oameni noi, in adolescenta toata lumea de indragosteste de cateva ori Succes
Spune-i ca il placi pe fata ), te complici prea mult cand situatia e foarte simpla. daca te place se combina cu tin.aca nu asta. reci la alt. iata e prea scurta si frumoasa sa ti-o pierzi plangand dupa baieti.