| Intelligence a întrebat:

Deci. ajutati`ma`sad. Faza e urmatoarea :
"Prietenul" iubitului meu[acest prieten fiind si iubitul sorei mele cu care are o relatie de 3 ani] tot ne baga beţe in roate mie si prietenului meu. Ieri ne aflam la mine acasă, la ziua sorei mele si s`a enervat f. tare ca l`am batut la cruce si am ras[spune că am ras de el]
Chestia e că mama mea nu+l cunoaste p iubitul meu desi avem o relatie de 9 luni[stie de el si e intr]u totul de acord.noi nu ne+am decis inca să ne facem cunoştinţă cu familiile. Prietenul ăsta a lu sorămea tot se bagă între noi si vrea să îl facă pe iubitul meu să pice prost în faţa mamei mele. Nu mai suport situaţia asta, ne vorbeste intr+una si spune ca iubitul meu fuge de parintii mei. ii face reclama proasta iubitului meu altora. Noi rezistam, iubitul meu nu-l ia in seama, dar simt ca nu mai pot.ma simt vinovata pentru cate jigniri ii aduce prietenului meu. Nu vreau ca nimeni sa vina sa-i spuna atatea rautati.sa indure asa ceva!
Ce mă sfătuiţi să fac?
Eu nu m am băgat in relaţia lui să îi spun când să facă cunoştinţă cu ai mei si nici nu l+am pus intr-o lumina proasta`n faţa mamei mele desi puteam.

Sper sa aveti rabdarea necesara sa cititi atat, astept parerile si sfaturile voastre`, sper sa fie cat mai multe.
Thanks`happy!

5 răspunsuri:
| alexanelly a răspuns:

Poarta o discutie deschisa cu el! Spune-i ce te dernjeaza. eventual inceraca sa le faci cunostinta si parintilor tai cu prietenu tau. daca asta nu e o variaanta, inceraca sa te comportzi ca el.

| Aasdfghj a răspuns:

Sora stie ce face prietenul ei? dc nu vorbesti cu ea? poate il potoleste cumvathinking

| CaRaMiDa a răspuns:

Prezintail mamei ta

| NoName_9128 a răspuns:

Spune` i surorii tale... Poate asa rezolvi ceva.Incearca sa vorbesti cu el si roaga` l sa nu se mai bage. Explica` i ca si tu puteai sa` l pui intr` o lumina proasta dar nu ai facut` o.big grin.nu stiu ce sa zic.

| Ubytha_7613 a răspuns:

Prezintal mamei tale.si mama ta il va cunoaste asa cum este el.