| zFc a întrebat:

Deci am 12 ani simi place o fata dar nu stiu cum sa-i spun "te iubesc" sau cum sa vada dragostea mea fata de ea... Cine ma poate ajuta?

Răspuns Câştigător
| Andreea_6958 a răspuns:

Deci vrei sa'i arati ca tii la ea sau ca o iubesti...pai scrie-i o poezie facuta de tinehappysigur ii va placea, sau fa'i un desen (de ex o inima si pe partea cealalta a foii scrie-i poezia facuta de tine), sau stau mai mult timp cu ea, cunoaste'o mai bine si fa niste gesturi frumoase ( ia'o de mana, zambeste'i), si ea singura isi va dadea seama ca o iubesti...
ps: nu trebuie sa ii spui dintr'o data" Te iubesc", dovedeste'i asta.
SUCCES:*

5 răspunsuri:
| emi29 a răspuns:

Eu zic sa incepi mai usurel sa nu o sperii, prima data ii spui ca o placi, ii spui te iubesc dupa ce o saruti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-i spui deodata "Te iubesc"... La inceput aceste cuvinte sunt percepute prea superficial. Nu va lua in serios. Incepe cu lucruri simple. Propune-i sa iesiti la o plimbare, la o inghetata impreuna. Cu prietenia se incepe totul happy

| dreamygirl a răspuns:

Scrie un biletel si baga-l in ghiozdanul ei, in vreun buzunar sau caiet...happy

| RockStar a răspuns:

Sall happy
Ai face bine sa te aproprii de ea, sa fiti amicii bunii si lasi timpul sa mai treaca si dupa aceea ii spui ce simti pentru ea. Si poate si ea o sa ii placa de tine :p.
Ar fi ciudat sa ii spui dintr`o data :" te iubesc ". mai bine va cunoastetii mai bine happy si dupa aceea :*.

| SubsemnatuTalentatu a răspuns:

La vrasta ta ce iubire sa fie laughing?
La vrasta ta chiar nu conteaza ce ii spui ca daca e sa-i placa de tine ii place oricum