anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am 13 ani si as vrea sa stiu cum sa agati o fata pe care nu o cunosti deloc adica am fost ieri la rockfest si ma mai duc si azi si maine si as vrea sa imi caut pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma placa asa cum sunt am vazut acolo fete de varsta mea si mai mari da nu stiu cum sa fac cum sa intru intr-o discutie cu o fata cu care nu m-am vazut in viata mea eu sunt foarte timid.Nu vreau sa aud :-punete cu burta pe carte
-esti prea mic

11 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Frate, tocmai cand ai spus ca nu vrei sa primesti raspunsuri de genul "esti prea mic", tocmai asta ai primitlaughing. Uneori nu-i inteleg pe astia maristraight face.
Intra in vorba cu ea. E normal sa ai emotii daca o placi, dar va fi totul bine si cine stie, poate si ea te place. Nu conteaza daca nu ati mai vorbit pana acumbig grin Sa-ti spun o intamplare.
Acum doua saptamani-trei am fost la un concurs unde se afla un baiat dragutbig grin si dupa concurs i-am cerut id de mess, desi el era intre colegele luilaughing. M-am simtit ciudat la inceput pentru ca nici nu ne cunosteam si ii ceream id-ul, dar stiam ca daca nu o faceam atunci nu mai aveam cand.
Ti-am spus asta ca sa vezi ca nu ai fi singurul care incearca sa se bage in vorba cu o anumita persoana si nu cred ca acea fata ar reactiona intr-un mod neasteptat, ci din contra, ar continua convorbirea. Bafta!happy

| BlueDreams a răspuns:

Da ce tot ii spuneti ca e prea mic? Stiti voi ce simte el? Probabil ca nu poate fi o dragoste adevarata la 13 ani, da r poti sa ti foarte mult la o persoana. A simti afectiune nu tine cont de varsta.Eu te sfatuiesc sa scapi putin de timiditatea ta accentuata.Si daca nu te simti in stare sa vorbesti cu o fata, gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut, mai ales daca e o fata straina. E mai bine ca atunci cand incerci sa vorbesti cu ea sa nu fi singur. Ia-ti prietenii cu tine.majoritatea baietilor se simt mai siguri pe ei intr-un grup.Si daca si ea va fi cu prietenele ei e si mai ok. Dar daca e singura poate ca pe ea s-o apuce timiditatea, deoarece tu vei fi cu prietenii tai iar ea...Ai incredere in tine, si daca nu te accepti asa cum esti poti sa schimbi ce vrei la tine. Fa in asa fel incat timiditatea sa nu fie un obstacol, si vei vedea ca si fetele au aceleasi temeri ca baietii.Mult suucces! sper sa reusesti.

| Ea12345 a răspuns:

Nu evorba de dragoste la 13 ani, e vorba de distractie, aventura, experienta.In primul rand, alege o fata draguta, care-ti place. Dar ai grija sa nu fie cu parintii sau cu alti baieti pe langa ea. Daca e cu alte fete, merge.Intra in vorba cu ea.De exemplu:,, Super melodia X, nu crezi?" sau,, Doamne daca ar urma melodia Y". Daca iti va raspunde, atunci cred ca stii ce sa faci mai departe.tongue
Desi acum pari speriat si te crezi timid, cand e sa se intample ceva, vine de la sine, si iti va parea ca ai facut asta toata viata...
Succes si ai grija de tine!kiss

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai stiu ca celalalte comentari nu teau ajutat dar poti sa intri in discutie cu o fta intrebando multe chesti cum ar fi cat e ceasul si multe altele pe mine mar cuceri un baiat dandumi cadouri si sa stii ca am si eu 132 ani si nu sunt deloc timida si asa ca inceteaza sa mai fi timid si vb cu fetele team pupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pei Si Problema mea e la fel ca ata eu am 12 si ea are 13 si nu e din Romania cum so cuceresc? si sunt timid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai uite sfatul meu.Sincer ai putea sa o intrebi daca are timp sa vina cu tine un pic mai incolo de restul lumii si acolo ai putea sa ii zici ca iti place de ea...si poate cine stie si ea te place...nu fi timid. Odata eram si eu asa dar am gasit sfaturi utile si am trecut peste timiditate.Si eu la fel ca tine 13 ani.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am 14 ani si stau cu o fata de 15 ani suntem de aceeasi inaltime nu o cunosteam a m cunoscut-o in carefour (mall)si am urmarito putin pana cand m-am facut ca mi-am scapat telefonul jos langa ea chiar daca s-a dus displaiul a meritat am inceput sa o intreb cat e ceasul ce melodiii asculta apoi mi-am facut curaj si i-am cerut id de messs surpriza era din acelasi cartier cu mine am vb pe mess cam o saptamana apoi am zis sa o scot in oras am fost la un film l aun suc estc etc si am spus ca m-am simntit bine cu ea am aruncat timiditatea la 1000 km si i-am dat un drandafir rosu si i-am spus vrei sa ne combinam si ea a spus DAAAA si mia sarit in brate si m-a sarutat am ramas tablou cand m-am sarutat dar mi-am revenit rapid :nu conteaza ca ai 13 ani conteaza ca vrei sa iubesti incearca sa iei id ei de messs si so scoati launj film ceva bafta daca vrei sa mai vb id meu alex_iasi_2010

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate, eu am aceeasi varsta si stiu cum sa fac daca e mai mik pur si smplu date mare dar daca e mai mare sau de aceeasi varsta aplica strategia mea: date pe langa ea dar stai mai mult in spatele ei si comportate ca un gentlman adica vorbeste mai mult cu ea iar pe la sfarsitul serii ia-o de mana.crede-ma va functiona dorinel 1997

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate trebuie mai intai sa vezi si tu cum se comporta cu tine : Daca se uita la tine pe ascuns ca sa nu o vezi sau fii atent la gesturile astea mai discrete. vb si u cu ea cerei nr de telefon si dupa aia stii ce ai de facut...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreu sa ***