Tot ce trebuie sa faci se rezuma la ceva extrem de simplu, o privesti in ochi, cat mai natural si o intrebi in mod direct fara ezitare daca are sentimente fata de tine si daca accepta sa deveniti prieteni adevarati. De asemenea adreseaza-i propunerea de a va intalni doar in 2, in vederea unei plimbari cu scopul initial de a va cunoaste mai temeinic, indeaproape. In caz contrar ti-o ia de langa tine altul mai tupeist inainte de a-ti da seama. In functie de raspunsul primit iti vei da seama fara echivoc care sunt sentimentele ei reale fata de persoana ta. Deci indemnul este doar unul singur; actioneaza deoarece oricare va fi raspunsul pe care il vei primi, vei fi in castig. Succes.
Deci si tie iti place de ea? sau o placi doar pentru ca ea te place? ar trebui sa faci tu primul pas, daca o placi, si sa fi sigur pe tine. sfatul meu ar fi sa nu o intrebi din prima daca vrea sa fiti impreuna, ci doar sa ii spui daca simti ceva si sa o intrebi ce simte si ea in legatura cu tine. daca raspunsul e da, atunci lucrurile vor evolua de la sine. bafta!
Eu cred ca ar trebui sa o iei usor caci daca o întrebi direct o sa se sperie iar daca tu nu simti ceva nu o răni fetele se ofilesc in interior chiar daca nu pare. Daca si tu simti spune-i ca o iubesti.